Lauren Miranda (Selfie-kiista) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettoarvo, Faktat

Lauren Miranda on amerikkalainen keskiasteen opettaja, jonka kotipaikka on New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Hän on syntynyt vuonna 1994 New Yorkissa, Yhdysvalloissa, ja hän joutui kiistaan, koska hän jakoi yläosattomassa kuvassa itsestään poikaystävälleen.

Noin kaksi ja puoli vuotta sitten Lauren Miranda, lukion opettaja New Yorkista, valmistautui kotonaan, kun hän päätti ottaa yläosattomien selfien ja lähettää sen silloiselle poikaystävälleen, joka oli opettaja samassa koulupiirissä. .

Tammikuussa 2019 Miranda, 28, kutsuttiin rehtorin toimistoon Bellport Middle Schoolissa Long Islandilla, jossa hän oli toiminut matematiikan opettajana vuodesta 2015 lähtien.

Ennen kokoukseen menoa kollega kertoi Mirandalle, että huhuttiin, että hänen alastonkuvansa oli saanut teini-ikäinen opiskelija. Miranda oli varma, että se ei ollut hänen, koska hän ei ollut koskaan lähettänyt mitään sellaista opiskelijalle. Mutta kokouksessa rehtorin toimistossa, jossa oli enimmäkseen miehiä, yksi miespuolisista koulun johtajista toi Mirandan yläosattomien selfien tietokoneen näytölle ja näytti sen hänelle.

"Oletko se sinä?" hän kysyi Mirandan asianajajan John Rayn mukaan. Viranomaiset kohtasivat Mirandan selfien suhteen ja syyttivät häntä valokuvan levittämisestä opiskelijoille. He "yrittivät todella kovasti nöyryyttää häntä, moittia häntä ja saada hänet eroamaan", Ray kertoi BuzzFeed Newsille torstaina. Hän ei eronnut. Muutaman päivän sisällä 11. tammikuuta pidetystä kokouksesta Miranda keskeytettiin palkkaa vastaan. Viime viikolla South Country Centralin koulupiiri erotti hänet. Isännöitsijä kertoi hänelle, ettei hän ollut enää "roolimalli" opettamilleen opiskelijoille, koska hänen rinnansa näkyivät selfiessä, Ray kertoi BuzzFeed Newsille. Miranda aikoo nyt haastaa koulupiirin ja sen hallintoviranomaiset oikeuteen 3 miljoonalla dollarilla syyttämällä heitä laittomasta sukupuoleen perustuvasta syrjinnästä.

Lauren Miranda Ikä

Hänen ikänsä on 28-vuotias kuten vuonna 2020. Miranda syytti koulupiirin virkamiehiä naisten esineellistämistä ja heidän ylävartalon ulkonäön pitämistä "luonnollisesti irstaina ja/tai kieroutuneina ja/tai luonnostaan ​​loukkaavina ja häpeällisinä ja uteliaana. tosiasia, että he ovat naisia."

Lauren Mirandan poikaystävä

Miranda oli ollut suhteessa poikaystävänsä kanssa pari vuotta, ja lisäksi hän myös huorasi opettajana samassa koulussa. Koska vuotanut valokuva tapahtui, hänen poikaystävänsä ei ole ottanut vastuuta kiistassa.

Lauren Mirandan elämäkerta ja perhe

Lauren Miranda syntyi vuonna 1994 New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Hänen perhetietonsa eivät ole julkisia. Koulutukseltaan hän on suorittanut lukion yksityisessä koulussa New Yorkissa ja myöhemmin hän suoritti matematiikan tutkinnon tunnustetusta yliopistosta. Mirandalla on Amerikan kansalaisuus ja hän on valko-kaukasialainen.

Lauren Miranda Net Worth

Kuinka paljon Lauren Mirandan nettovarallisuus on? Hänen omaisuutensa arvioidaan olevan noin 500–600 000 dollaria. Hän seisoo 5 jalkaa 4 tuumaa korkealla.

Lauren Miranda Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiLauren Miranda
NimimerkkiLauren
Ikä28 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

1994
AmmattiMatematiikan opettaja Bellfordin keskikoulussa
KuuluisaPoistettu työstään, koska

yksityisiä kuvia

hänen poikaystävänsä vuotanut

SyntymäpaikkaNew York
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen syntyperä
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
ZodiacNeitsyt
Nykyinen asuinpaikkaLong Island, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'4"

Senttimetrit: 163 cm

Mittarit: 1,63 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-32-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriRuskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin US $ 500 - $ 600 000
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Poikaystävä/treffitYksittäinen
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Aviomies / puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoMatematiikan tutkinto
KouluLukio New Yorkissa
Suosikki
LempinäyttelijäTyler Posey
SuosikkinäyttelijäOlivia Delcan
LempiväriVioletti
Suosikkikeittiöitalialainen
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdeKreikka
HarrastuksetTanssia, laulua, voimistelijaa
Sosiaalisen median tili
Linkki sosiaalisen median tiliinInstagram

Lue myös: Bridget McCain (John McCainin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Vanhemmat, Faktat

Lauren Mirandan faktat

  • Hän oli yläkoulun opettaja ja sai myöhemmin potkut sen jälkeen, kun oppilas sai hänen yläosattomissa selfie-kuvansa.
  • Hän haastaa nyt koulupiirin oikeuteen sukupuoleen perustuvasta syrjinnästä.
  • Hän väitti, että koulun viranomaiset tiesivät, ettei hän ollut lähettänyt selfietä oppilaalle.
  • Miranda sanoi haluavansa keskittyä laajempaan kuvaan siitä, mitä hänen kanteensa tarkoittaa sukupuolten tasa-arvon ja naisten kehon juhlimisen kannalta.
  • "Miehet seksualisoivat jatkuvasti kehoamme. He todella syyttävät naisia ​​siitä, että he ovat naisia. He tekevät meistä seksuaalisia poikkeamia sen sijaan, että näkisimme meidän arvostavan itsemme kauneutta, Miranda sanoi.
  • Hän sanoi, että superintendentti ei voinut sanella, ettei hän ollut roolimalli opiskelijoille, "Olen roolimalli", hän sanoi. "Pysyn sen puolesta, mihin uskon."

Lue myös: Christine Baumgartner (malli) Wiki, Bio, Käsilaukut, Ikä, Pituus, Häät, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found