Jillian Mele (Journalisti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jillian Mele on tunnettu amerikkalainen uutisankkuri ja toimittaja, joka toimii New Yorkissa sijaitsevan Fox & Friends Firstin rinnakkaisjuontajana. Vuonna 2005 Mele valmistui B.A. taiteen ja viestinnän alalta La Sallen yliopistosta Philadelphiassa. Hän aloitti ohjelmansa vuonna 2017 noustuaan kuuluisuuteen Philadelphian alueen urheiluankkurina. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jillian Melen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Jillian Mele Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Jillian Mele on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 30 C. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset.

Jillian Mele Ikä

Kuinka vanha on Jillian Mele? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. syyskuuta 1982. Hän on 38-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Philadelphiassa, PA. Hän on Roseanne ja Thomas Melen tytär. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Vuonna 2005 Mele valmistui B.A. taiteen ja viestinnän alalta La Sallen yliopistosta Philadelphiassa.

Lue myös: Taylor Lorenz (Journalisti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Jillian MeleWiki/Bio
Oikea nimiJillian Mele
NimimerkkiJillian
Kuuluisa AsToimittaja
Ikä38-vuotias
Syntymäpäivä17. syyskuuta 1982
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
KansallisuusPhiladelphia, PA
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Jillian Mele -poikaystävä

Kuka on Jillian Melen poikaystävä? Kuuma ja upea toimittaja Jillian Mele ei ole romanttisesti sidoksissa keneenkään. Lisäksi samaan aikaan hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Jillian Mele Net Worth

Mikä on Jillian Melen nettovarallisuus? Hän ansaitsi Emmy-palkinnon työstään CSN Philadelphiassa vuonna 2016. Hän toimi Fox Newsin kirjeenvaihtajana kotikaupunkinsa Philadelphia Eaglesin Super Bowl -paraatista vuonna 2018. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyvänä sosiaalisen median persoonallisuutena aikana. hänen teini-iässään. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Diletta Leotta (Journalisti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jillian Melen ura

Jillian Mele työskenteli ruokakaupan virkailijana lukiossa. Koulun jälkeen hän hyväksyi paikan urheiluankkurina Presque Islessä, Mainessa ja WIVT-TV:ssä Binghamtonissa, New Yorkissa. Vuonna 2007 hän liittyi NBC 10:een Philadelphiassa, Pennsylvaniassa, missä hän ansaitsi Emmy-palkinnon työstään olympialaisia ​​käsittelevässä ohjelmassa. Vuonna 2014 hän otti vastaan ​​paikan NBC Sports Philadelphiassa, jossa hän johti aamulla urheilukeskusteluohjelmaa nimeltä Breakfast on Broad, jossa hän ansaitsi toisen Emmyn ja Philadelphia Eagles -pelin jälkeisen ohjelman nimeltä Endgame. Maaliskuussa 2017 Mele vastaanotti tehtävän Fox Newsissa, jossa hän toimii Fox & Friends Firstin ankkurina ja Fox & Friends -otsikoiden toimittajana.

Jillian Melen tosiasiat

  1. Jillian Mele, joka tunnetaan kovasta työstään, on tehnyt merkittäviä panoksia erilaisissa sitcom-sarjoissa.
  2. Hän vietti lapsuutensa vanhempiensa ja sisarustensa kanssa.
  3. Hänen perheen ja sisarustensa nimistä tai olinpaikasta ei kuitenkaan ole tietoa.
  4. Hän on kohdannut monia kiistoja. Suurin osa heistä on aina suunnattu hänen fyysiseen esiintymiseensa.

Lue myös: Kayleigh McEnany (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found