Bhad Bhabie (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Bhad Bhabie on yhdysvaltalainen räppäri, lauluntekijä ja internet-persoona. Hänestä tuli kaikkien aikojen nuorin naisräppäri, joka on ansainnut Billboard Hot 100 -hitin vuoden 2017 debyyttisinglellään "These Heaux". Lisäksi Bhad Bhabiesta "Hi Bich" tuli hänen toinen singlensä, joka esiintyi Billboard Hot 100 -listalla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Bhad Bhabien Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Bhad Bhabie Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Bhad Bhabie on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset.

Bhad Bhabie -vartalon mitat

Bhad BhabieKehon mitat: Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Bhad Bhabie Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Bhad Bhabie? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. maaliskuuta 2003. Hän on 17-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Boynton Beachissä, Floridassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Bhad BhabieWiki/Bio
Oikea nimiDanielle Peskowitz Bregoli
NimimerkkiBhad Bhabie
Kuuluisa AsLaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä26. maaliskuuta 2003
SyntymäpaikkaBoynton Beach, FL
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYung Bans
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Lue myös: DJ Soda (DJ) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Instagram: 10 faktaa hänestä

Bhad Bhabie -poikaystävä

Kuka on Bhad Bhabien poikaystävä? Hän oli romanttisesti sidoksissa räppäri Yung Bansiin, ja hänen nimensä tatuoitiin jalkaansa. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Lue myös: Ty Dolla Sign (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Faktat

Bhad Bhabie Net Worth

Mikä on Bhad Bhabien nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Faktat Bhad Bhabiesta

  1. Bhad Bhabie F:n isän nimi on Ira Peskowitz ja äiti Barbara Ann Bregoli.
  2. Hänen isänsä on juutalainen ja hänen äitinsä on italialaista alkuperää.
  3. Bregoli kasvatti katolisessa taloudessa pääasiassa hänen äitinsä toimesta, ja hän on vieraantunut isästään, joka työskentelee Palm Beachin piirikunnan sheriffin toimistossa.
  4. Hän on kertonut, että hän seurustelee poikien ja tyttöjen kanssa laulussaan ”Bhad Bhabie Outro” ja että hän asui entisen tyttöystävän kanssa.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  7. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
  8. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
  9. Hän on sinkku näinä hetkinä.
  10. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Candy Ken (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Seksuaalisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found