Joy Reid (Journalisti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Joy Reid on tunnettu amerikkalainen kaapelitelevision isäntä, MSNBC:n kansallinen kirjeenvaihtaja ja poliittinen kommentaattori. Hän aloitti journalistisen uransa vuonna 1997. Tämän lisäksi hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hän on lapsuudesta lähtien ollut erittäin intohimoinen journalismiin. Mielenkiintoista huomata, että hän maksoi omat laskunsa ja lukukausimaksunsa ollessaan Harvardissa, ja sanoi, että se oli hyvä oppimis- ja kasvukokemus kaiken kaikkiaan. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Joy Reidin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Joy Reid Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Joy Reid? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-32-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Joy Reid Age

Kuinka vanha on Joy Reid? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. joulukuuta 1968. Hän on 52-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Brooklynissa, NY.

Joy Reidin perhe

Joy Reidin isä oli kotoisin Kongon demokraattisesta tasavallasta ja hänen äitinsä yliopistoprofessori ja ravitsemusterapeutti Guyanasta. Hänet kasvatettiin enimmäkseen Denverissä Coloradossa 17-vuotiaaksi asti, jolloin hänen äitinsä kuoli rintasyöpään. Hänellä on myös sisaruksia. Reid kasvatettiin metodistiksi ja hänellä on yksi sisar ja yksi veli. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän valmistui Harvardin yliopistosta vuonna 1991.

Joy-Reid-pituus ja paino

Lue myös: Inga Barks (Radiojuontaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Joy Reid Wiki

Joy ReidWiki/Bio
Oikea nimiJoy-Ann M. Lomena-Reid
NimimerkkiJoy Reid
Kuuluisa AsKirjeenvaihtaja ja

poliittinen kommentaattori

Ikä52-vuotias
Syntymäpäivä8. joulukuuta 1968
SyntymäpaikkaBrooklyn, NY
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero5 (USA)
Lapset3
Aviomies/puolisoJason Reid
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Joy Reid aviomies

Kuka on Joy Reidin aviomies? Hän on naimisissa Discovery Channelin dokumenttielokuvatoimittajan Jason Reidin kanssa. Pariskunnalla on kolme lasta.

Joy Reid Net Worth

Mikä on Joy Reidin nettoarvo? Vuonna 2016 hän sai Women’s Media Centerin Carol Jenkins Visible and Powerful Media Award -palkinnon. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Joy-Reid-net-worth

Lue myös: Karina Banda (Journalisti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Joy Reidin ura

Joy Reid aloitti journalistisen uransa vuonna 1997. Hän oli Wake Up South Floridan isäntänä vuosina 2006-2007. Hän isännöi omaa MSNBC-iltapäivän kaapeliuutisohjelmaa, The Reid Report. Hän myös opettaa Syracuse University -kurssia Manhattanilla tutkien rotua, sukupuolta ja mediaa.

Joy Reid -faktoja

  1. Joy Reid oli ehdolla kolmeen NABJ Salute to Excellence -palkintoon vuonna 2018.
  2. Reid oli vuonna 2003 Knight Center for Specialized Journalism -stipendiaatti.
  3. Reid on kirjoittanut kirjan Fracture: Barack Obama, Clintons, and the Racial Divide.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  6. Reidin lauantai-aamuohjelmalla on keskimäärin lähes miljoona viikoittaista katsojaa vuonna 2018.

Lue myös: Tri Nicole Saphier (radiologi) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit