Judith Roddy (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Judith Roddy on tunnettu näyttelijä. Hänet tunnetaan rooleistaan ​​elokuvissa, kuten Derry Girls (2018), joka on Lisa McGeen luoma ja kirjoittama brittiläinen sitcom. Hat Trick Productionsin tuottama elokuva sijoittuu Derryyn Pohjois-Irlannissa 1990-luvulla. Hänet tunnetaan myös elokuvista The Fall (2013) ja Rig 45 (2018). Hän ei ole niin aktiivinen aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Judith Roddyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Judith Roddyn pituus ja paino

Kuinka pitkä Judith Roddy on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Mitkä ovat Judith Roddyn kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Judith Roddy Age

Kuinka vanha on Judith Roddy? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on 40-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Rachel Ames (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Judith Roddy Wiki

Judith RoddyWiki/Bio
Oikea nimiJudith Roddy
NimimerkkiJudith
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Judith Roddyn poikaystävä

Kuka on Judith Roddyn poikaystävä? Hän ei ole puhunut mitään deittailuelämästään. Hän on sinkku näinä hetkinä. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa mediasta ja parrasvaloista.

Lue myös: Ella Anderson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Judith Roddy Net Worth

Kuinka paljon Judith Roddyn nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Judith Roddyn faktat

  1. Judith Roddyn Derry Girls -sarjan ensimmäinen sarja lähetettiin tammi-helmikuussa 2018 Channel 4:llä.
  2. Lisäksi The Fall on irlantilais-brittilainen rikosdraamatelevisiosarja, joka kuvataan ja sijoittuu Pohjois-Irlannissa.
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän rakastaa hengailua ystävien ja sukulaisten kanssa.

Lue myös: Elsa Jean (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit