Ken Walker (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Ken Walker on amerikkalainen sosiaalisen median tähti ja YouTube-tähti. Hän nousi tunnetuksi vlogillaan. Hän ylläpitää yhteisiä YouTube-kanavia morsiamensa De’arra Taylorin kanssa. Pariskunnan kanavan nimi on De’arra & Ken 4 Life and Vlogs By DK4L. He esiintyvät myös omassa verkkosarjassaan nimeltä De'Arra & Ken's Prank Show. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Kenin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, sulhasesta, urasta, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ken Walker Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Ken Walker? Hän seisoo noin 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,83 metrin tai 183 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 64 kg tai 141 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 42-32-38 tuumaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen hauislihansa koko on 23 tuumaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset.

Ken WalkerWiki/Bio
Oikea nimiKen Walker
NimimerkkiKen
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä12. elokuuta 1994
SyntymäpaikkaGeorgia
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus1,83 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Paino64 kg (141 lbs)
Runkotilastot42-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko23 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväDe’arra Taylor (sulhas)
puolisoNA
VeliChris
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria

Ken Walkerin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Ken Walker? Hänen syntymäpäivänsä on 12. elokuuta 1994. Tällä hetkellä hän on 27-vuotias. Hän syntyi Georgiassa vanhemmilleen. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Lisäksi hänellä on kaksoisveli nimeltä Chris. Hän on ylioppilas.

Ken Walkerin tyttöystävä

Kuka on Ken Walkerin nykyinen tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä kihloissa pitkäaikaisen suloisen sydämensä De’arra Taylorin kanssa. Hän on myös YouTube-vloggaaja. Kaksikko tapasi toisensa ensimmäisen kerran vuonna 2014 Chipotlessa. Lisäksi he menivät kihloihin vuonna 2019.

Ken Walkerin ura ja nettoarvo

Ken Walkerin uran aikajana: Hän ja hänen tyttöystävänsä De'arra avasivat kanavansa videolla huhtikuussa 2015. He latasivat ensimmäisen videonsa nimeltä "Birthday Vlog". Hän ja De’arra latasivat videon WolfieRapsin ja Sylvia Ganin kanssa nimeltä "SCORPION RUM WINGS CHALLENGE!!" Tämän lisäksi Kenillä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Paljonko Ken Walkerin nettovarallisuus on? Vuonna 2020 hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria. Hän pyörittää myös omaa tuotelinjaansa, jossa hän myy omia tuotteitaan, kuten huppareita, T-paitoja ja paljon muuta kivaa.

Faktaa Ken Walkerista

  • Hän on suuri jalkapallofani.
  • Hänen YouTube-kanavansa luki: "Kyllä, me, De'arra ja Ken #DK4L olemme suosikkiparisi. Osoittaa, millaisen suhteen yleensä pitäisi olla. Tällä kanavalla teemme monia erilaisia ​​faniemme ehdottamia haasteita yksinään pilausten, Q&A:n, tarinan kertojen ja muiden kanssa."
  • Hän liittyi YouTubeen 11. joulukuuta 2014.
  • Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  • Hän on hyvin lähellä veljeään ja tyttöystäväänsä.

Lue myös: David Vlas (Youtuber) Ikä, Wiki, Pituus, Paino, Mitat, Tyttöystävä, Bio, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found