Grayson Dolan (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Grayson Dolan on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteen kaksoisveljensä Ethan Dolanin kanssa. He ovat amerikkalainen komediaduo, joka nousi tunnetuksi toukokuussa 2013 videonjakosovelluksessa Vine. He ovat tällä hetkellä allekirjoittaneet AwesomenessTV:n, ja ovat olleet vuodesta 2015. Kuuntele bioa ja tutki lisää Grayson Dolanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Grayson Dolan Pituus ja Paino

Kuinka vanha on Grayson Dolan? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Grayson Dolanin korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 8 tuumaa. Hän on myös ylläpitänyt lihaksikasta vartaloa, jonka keskimääräinen paino on 58 kg tai 128 lbs. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat mustat.

Grayson Dolan Wiki & Age

Kuinka pitkä on Grayson Dolan? Hän syntyi 16. joulukuuta 1999 New Jerseyssä. Hän on 21-vuotias. Hän on myös fitnessfriikki. Hän menetti traagisesti isänsä Sean Dolanin syöpään tammikuussa 2019. Hänen äitinsä nimi on Lisa Dolan.

Grayson-Dolan-aika

Lue myös: Cody Jones (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Grayson Dolanin elämäkerta

Grayson DolanWiki/Bio
Oikea nimiGrayson Dolan
NimimerkkiGrayson
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä16. joulukuuta 1999
SyntymäpaikkaNew Jerseyssä
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Grayson Dolanin tyttöystävä

Kuka on Grayson Dolanin tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Grayson Dolan on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

Grayson-Dolan-faktoja

Grayson Dolan Net Worth

Kuinka paljon Grayson Dolanin nettoarvo on? YouTube-kanava on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD). Hän ja Ethan julkaisivat podcastin nimeltä Deeper With The Dolan Twins vuonna 2020.

Grayson Dolanin faktat

  1. Grayson Dolan ja hänen veljensä ovat keränneet yli 6,4 miljoonaa seuraajaa Vine-sivustolla ja 11 miljoonaa tilaajaa YouTubessa vuoteen 2016 asti.
  2. Hänen isänsä Sean Dolan kuoli syöpään 19. tammikuuta 2019. Hän oli 50-vuotias.
  3. Helmikuussa 2020 Dolan Twins julkaisi viikoittaisen podcastin, Deeper with the Dolan Twins, jonka on tuottanut Cadence13.
  4. Hän on noin 20 minuuttia Ethania nuorempi.
  5. Hänen siskollaan Cameronilla oli oma Vine-kanava, jolla oli yli 100 000 seuraajaa.

Lue myös: Roman Atwood (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found