Talia Mar (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Talia Mar on englantilainen laulaja ja lauluntekijä, joka asuu Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan ainutlaatuisesta, tyylikkäästä ja rohkeasta persoonallisuudestaan, jota hän kehuu fanien ja seuraajiensa edessä. Lisäksi hän julkaisi debyytti-EP:nsä nimeltä Tough Decisions vuonna 2017. Hän on myös sosiaalisen median kuningatar. Ennen tätä hän latasi musiikkiaan YouTubeen, jossa hänellä on yli 700 000 tilaajaa. Hän on myös erittäin aktiivinen Instagramissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Talia Marin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Talia Mar pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Talia Mar on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 112 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän rakastaa värjätä hiuksiaan eri väreillä silloin tällöin. Hänellä on ainutlaatuinen persoonallisuus ja muotitaju. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Talia Mar Ikä

Kuinka vanha on Talia Mar? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. marraskuuta 1996. Hän on 24-vuotias. Hänellä on Englannin kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen oikea nimensä on Natalia. Hänellä on sisko nimeltä Angele. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Dc The Don (Räppäri) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Talia MarWiki/Bio
Oikea nimiTalia Mar
NimimerkkiTalia
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä6. marraskuuta 1996
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväMiniminter
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,5 miljoonaa dollaria (USD)

Talia Mar poikaystävä

Kuka on Talia Marin poikaystävä? Hän on suhteessa YouTuber Mininteriin. Hän on brittiläinen YouTube-pelaaja, joka tunnetaan kommenteistaan ​​ja vlogeistaan, joissa on mukana FIFA-videopeli. Hänen aikaisemman seurusteluhistoriansa mukaan se ei ole julkisesti tiedossa.

Talia Mar Net Worth

Mikä on Talia Marin nettoarvo? Laulaminen ja sosiaalisen median ura ovat hänen ensisijainen tulonlähde. Taliamar Instagram -sivullaan hänellä on yli 850 000 seuraajaa. Hän aloitti julkaisuja YouTube-kanavallaan nataliahaddock syyskuussa 2016. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 1,5 miljoonaksi dollariksi (USD).

Lue myös: Christian DelGrosso (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Talia Mar ura

Talia Mar julkaisi YouTube-kanavansa, nataliahaddock, syyskuussa 2016. Lisäksi hän jakaa kanavallaan pääasiassa kauneutta, muotia ja musiikkia. Hänellä on myös toinen kanava, johon hän julkaisee pelisisältöä. Hän julkaisi debyytti-EP:nsä nimeltä "Tough Decisions" vuonna 2017. Sen jälkeen hän on pudonnut monia singlejä, kuten "The Voices Are Me", "Selfish", "Better" ja uusimman singlensä "Diamonds".

Talia Mar tosiasiat

  1. Talia Mar pyysi seuraajiaan osallistumaan #SELFISHHAALLEEN.
  2. Hän isännöi myös live-lähetystä YouTube-kanavallaan iltana, joka johti kappaleen live-lähetykseen iTunesissa ja online-suoratoistopalveluissa.
  3. Hänen lempivärinsä on oranssi.
  4. Hän on ilmoittanut olevansa lukihäiriö.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  6. Hän on runsas koiraihminen.
  7. Hänellä on kaksi korostustuotetta ja ihonhoitokokoelma Ofran kanssa.
  8. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  9. Hänellä on myös tatuointi sormessaan roomalaisilla numeroilla.
  10. Hän on julkaissut viisi singleä ja EP:n nimeltä Tough Decisions.

Lue myös: Caroline Konstnar (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etniset tiedot

Uusimmat viestit