Poppy (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Poppy, kotoisin Bostonista, Massachusettsista, on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, muusikko, YouTuber ja uskonnollinen johtaja. Hän kiinnittää yleisön huomion, kun hän esitteli hänet oudokseksi laakson kaltaisena android-oliona, joka kommentoi ja satiirisi internetkulttuuria ja modernia yhteiskuntaa vuonna 2014. Hänet tunnetaan myös singleistään "Lowlife" ja "Everybody Wants To Be Poppy". Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Poppyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Unikon korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Poppy on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Poppyn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Unikon ikä

Kuinka vanha Poppy on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. tammikuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän tunnistaa olevansa Latina. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Bostonissa, MA. Hän varttui Nashvillessä, Tennesseessä.

Unikon perhe

Mikä on Poppyn oikea nimi? Hänen oikea nimensä on Moriah Rose Pereira. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hän on luonnostaan ​​brunette. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Koulutukseltaan hän suoritti puolet opinnoistaan ​​julkisessa koulussa, jossa häntä kiusattiin laihasta ja hiljaisuudesta, ja hän suoritti opinnot kotiopetuksessa.

Lue myös: Lil Mosey (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Tyttöystävä, Ura, Nettoarvo, Faktat

Poppy Wiki

UnikkoWiki/Bio
Oikea nimiMoriah Rose Pereira
NimimerkkiUnikko
Kuuluisa AsPop-laulaja,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä1. tammikuuta 1995
SyntymäpaikkaBoston, MA
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväEric Whitney (sulhas)
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 8,3 miljoonaa dollaria (USD)

Poppy poikaystävä

Kuka on Poppyn poikaystävä? Lokakuussa 2019 Poppy alkoi seurustella muusikon Eric Whitneyn kanssa, joka tunnetaan ammattimaisesti nimellä Ghostemane. Heinäkuussa 2020 hän ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että he olivat kihloissa.

Lue myös: Maren Morris (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Poika, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Unikon nettoarvo

Mikä on Poppyn nettoarvo? Laulu on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän aloitti musiikillisen uransa vuonna 2011. Hän loi kaksi YouTube-kanavaa: "Moriah Poppy", joka on poistettu, ja "Poppy". Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 8,3 miljoonaa dollaria (USD).

Unikon ura

Poppy esiintyi sosiaalisen median festivaaleilla, mukaan lukien VidCon kesäkuussa 2012 ja DigiTour kesäkuussa 2013. Hän muistaa halunneensa olla Rockette lapsena ja varttui tanssimalla, mitä hän teki 11 vuotta. Hän näytteli sarjassa Comedy Centralin videoita nimeltä "Internet Famous with Poppy" vuonna 2017. Lisäksi Poppy julkaisi YouTube-kanavansa, joka luotiin 6. lokakuuta 2011.

Unikon tosiasiat

  1. Poppy on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja sillä on siellä valtava fani.
  2. Poppy on puhunut haastatteluissa sukupuoli-identiteetistään sanoen: "En ole ymmärtänyt sitä, mutta haluaisin pysyä sukupuolineutraalina. En halua luokitella itseäni. Olen vain Poppy."
  3. Hän on esiintynyt myös kehutun verkkosarjan Good Mythical Morning jaksossa.
  4. Hän julkaisi coverin Gary Numanin kappaleesta "Metal" singlenä kaikilla digitaalisilla alustoilla vuonna 2018.
  5. Hänestä tuli japanilaisen jälleenmyyjän Sanrion ensimmäisen "Hello Sanrio" -kokoelman kasvot vuonna 2016.
  6. Vuonna 2017 Poppy teki sopimuksen Mad Decentin kanssa ja julkaisi debyyttistudioalbuminsa "Poppy.Computer".

Lue myös: Clairo (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit