Lauv (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

San Franciscossa Kaliforniassa syntynyt Lauv on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja levytuottaja. Hänet tunnetaan laulutaidoistaan ​​ja viehättävästä luonteestaan. Hän vietti varhaislapsuutensa Atlantan esikaupungissa Georgiassa ja aloitti musiikin kirjoittamisen nuorena. Lauv on täysin itsenäinen taiteilija. Hänen oikea nimensä on Ari Staprans Leff. Viritä elämäkerta ja tutustu Lauvin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Lauv Pituus & Paino

Kuinka pitkä Lauv on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 10,5 US.

Lauv Age

Kuinka vanha Lauv on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. elokuuta 1994. Tällä hetkellä hän on 26-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lauv tyttöystävä

Kuka on Lauvin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän on sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa. Aiemmin hän seurusteli Julia Michaelsin kanssa useita kuukausia vuonna 2018. He erosivat vuoden 2019 alussa.

Lue myös: Offset (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Lauv Wiki

LauvWiki/Bio
Oikea nimiAri Staprans Leff
NimimerkkiLauv
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä8. elokuuta 1994
SyntymäpaikkaSan Francisco, Kalifornia
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 60 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 44-29-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,1 miljoonaa dollaria (USD)

Lauv Net Worth

Mikä on Lauvin nettovarallisuus? Laulu on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hän keskittyi kirjoittamiseen ja tuottamiseen muille taiteilijoille yliopiston aikana. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,1 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Rico Nasty (Laulaja) Wikipedia, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Poika, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Lauvin ura

Lauv aloitti uransa 12-vuotiaana. 12-vuotiaana hän perusti ensimmäisen rock-duonsa ystävänsä Mike Wagenheimin kanssa, ja 13-vuotiaana kaksi teiniä perustivat metallibändin. Vuonna 2017 hän johti omaa Late Nights, Deep Talks -kiertuettaan, jolla hän esiintyi kahdeksassa kaupungissa eri puolilla Yhdysvaltoja.

Lauv Faktat

  1. Lauvin äiti ja hänen isovanhempansa ovat latvialaisia.
  2. Lauv on vieraillut usein Latviassa sukulaisten luona ja viettämässä kesiä isoisänsä mökillä Jūrmalan merenrantakaupungissa.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän rakastaa matkustamista ja musiikkia.

Lue myös: Rosie McClelland (laulaja) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found