Pia Muehlenbeck (Instagram-tähti) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Pia Muehlenbeck (s. 5. marraskuuta 1991) on tunnettu Internet-persoonallisuus, Instagram-tähti ja malli. Hän mainostettiin YouTubessa ja Instagramissa videoillaan meikkeistä ja haasteista. Tämän lisäksi hän on myös Luxe Sportswear Co:n perustaja. Itse asiassa hän jakaa säännöllisesti päivittäisen elämänsä Instagram-tilillään. Viritä biossa!

Pia Muehlenbeck aviomies

Pia Muehlenbeck on naimisissa Kane Vaton kanssa. Kaksikko kihlautui Pariisissa lokakuussa 2017. 4. joulukuuta 2018 pari vihdoin solmivat solmun Byron Bayssä Tree Restaurantissa. Hän julkaisi vieraille tiukan pukeutumiskoodin, koska hän halusi heidän käyttävän häissä luonnollisia maanläheisiä sävyjä. Pialla oli yllään häikäisevä mekko, jossa oli valkoisia kukkia, kun taas sulhanen yksinkertainen beige puku. Hänen aikaisemman seurusteluhistoriansa mukaan se ei ole julkisesti tiedossa.

Pia Muehlenbeck Ikä, pituus ja paino

Kuinka vanha Pia on? Pia Muehlenbeck on 29-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 57 kg. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-34 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 D. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US. Hänellä on vaaleanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hänellä on kurvikas, viettelevä ja kuuma vartalo. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen horoskooppimerkkinsä on Skorpioni. Hänellä on kiiltävä ja hehkuva iho.

Pia Muehlenbeck Wiki

Bio/Wiki
Oikea nimiPia Muehlenbeck
NimimerkkiPia
Syntynyt5 päivänä marraskuuta 1991
Ikä29 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiYrittäjä, kansainvälinen tähti
Kuuluisa1. Instagram

2. Luxe Sportswearin perustaja

SyntymäpaikkaReutlingen, Saksa
KansallisuusSaksan kieli
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysSekoitettu
ZodiacSkorpioni
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJaloissa - 5'8"
PainoNoin 57 kg

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-34 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 D
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7 (USA)

Perhe
VanhemmatIsä: Thomas

Äiti: Petra Koenig

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Tara Muehlenbeck

Suhde
SiviilisäätyNaimisissa
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Poikaystävä/treffitEi mitään
Aviomies/puolisoKane Vato
LapsetEi mitään
Pätevyys
koulutus1. Aquinas College, Bond University

2. Teknillinen yliopisto

KouluPaikallinen lukio
Sosiaalinen tili
Linkki sosiaaliseen tiliinInstagram

Pia Muehlenbeckin nettoarvo

Pia Muehlenbeckin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin miljoona dollaria. Hänen pääasiallinen tulonlähde on hänen yrityksensä, Slinkii Athletic and Luxe Sportswear Co. Hän ansaitsee myös tuotemerkin kannatuksillaan ja sponsoreillaan. Tämän lisäksi hän ansaitsee myös youtube-kanavaltaan noin 1,8 000 – 28,5 000 dollaria. Hän saa myös maksun tietyistä viesteistään, jotka hän jakaa instagram-tilillään.

NettovarallisuusNoin 1 miljoona dollaria

(Vuodesta 2020)

Ensisijainen lähde

tuloista

Liiketoiminnan ura
HyväksynnätNoin 500-600 dollaria
PalkkaEi tunnettu

Pia Muehlenbeckin ura

Uransa mukaan valmistuttuaan hän jatkoi uraansa lakimiehenä. Sitten hän vaihtoi ammattinsa malliksi. Myöhemmin hän on yksi Slinkii Athletic and Luxe Sportswear Co -nimisen urheiluvaatebrändin perustajista. Malliuransa lisäksi hän loi 9. elokuuta 2014 poikaystävänsä Kanen kanssa YouTube-kanavan Kane ja Pia. Hänen kanavansa suosituin video on "Tee täydellinen häämekko - KOKEILE!" ja "Balin rantalomakohde numero 1 | Pia Muehlenbeck”. YouTuben lisäksi hän on Instagram-tähti. Hänellä on siellä valtava fani. Hänellä on yli 2 miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään elokuussa 2020.

Pia Muehlenbeckin elämäkerta ja perhe

Pia Muehlenbeck syntyi 5. marraskuuta 1991 Reutlingenissa, Saksassa. Hänen isänsä nimi on Thomas ja äidin nimi on Petra Koenig. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisar nimeltä Tara Muehlenbeck. Pia varttui Saksassa vanhempiensa kanssa, mutta muutti myöhemmin Australiaan koulutuksensa vuoksi. Koulutuksensa mukaisesti hän opiskeli Bond-yliopiston Aquinas Collegessa. Sitten hän muutti Sydneyyn, hän osallistui teknilliseen yliopistoon opiskelemaan oikeustieteen kandidaattia.

Lue myös: Sophia Esperanza (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Poikaystävä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Pia Muehlenbeckin tosiasiat

  1. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hänen suosikkiruokansa on Tiramisu, Icecream.
  3. Hän on myös lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hän rakastaa katsoa Harry Potter -sarjoja.
  5. Tällä hetkellä hän on kiireinen kuvauksissaan, lataamalla videoita youtubeen ja muotimerkkiensä kanssa.
  6. Hän on tukenut joitakin merkkejä, kuten Guess, BMW, Dior, Jets uimahousut ja Alice McCall.
  7. Hän rakastaa äitiään paljon ja kuvasi Instagram-kuvansa seuraavasti:

Mikä on ensimmäinen asia, jonka aiot tehdä heti, kun tämä kaikki on ohi? 💭 Omani tulee käymään äitini luona. ☺️ Nyt on enemmän kuin koskaan aika vaalia niitä asioita, jotka ovat todella tärkeitä elämässä... rakkautta, ihmissuhteita ja perhettä. Minulla ja äidilläni on niin läheinen suhde, että puhumme kirjaimellisesti tunteja päivässä, mutta olemme tällä hetkellä karanteenissa eri osavaltioissa, suljetuin rajoilla. Nämä kuvat äitini kanssa merkitsevät minulle niin paljon, itse asiassa enemmän kuin mikään muu valokuva, joka minulla on tällä hetkellä. Muutama viikko sitten äiti pomppasi Sydneyyn käymään luonani, ja samalla yksi suosikkibrändeistäni, @Swarovski, kysyi, voisinko auttaa luomaan sisältöä heidän kauniiseen äitienpäiväkokoelmaansa. Se oli todellakin täydellinen ajoitus! Joten äiti ja minä pakkasimme pienen piknikin ja pyysimme Kanea ottamaan meistä kuvia. Meillä oli niin hauskaa kuvata tätä, että suurin osa kuvista oli vain me naurukohtauksissa tai ruokkiessamme kakkua! Haha! Kamerarullan läpi katsominen sai minut kirjaimellisesti nauramaan ääneen. Mutta nyt arvostan näitä kuvia enemmän kuin koskaan, koska en oikeastaan ​​tiedä milloin näen hänet uudelleen. Rajat ovat kiinni, olemme kaikki omaa eristäytymistämme, eikä kukaan tiedä kuinka kauan tämä voi jatkua, joten katson nyt näitä kuvia ylimääräisellä kiintymyksellä ja rakkaudella, koska ne ovat viimeiset kuvat, joita minulla on tällä hetkellä äidin kanssa. nyt. Tiedän, että tämä ei ole tavallinen kuvateksti, jota odotat sponsoroidulta postaukselta, mutta nämä ovat epätavallisia aikoja, ja mielestäni on parempi olla rehellinen näistä asioista! En malta odottaa, että pääsen pian antamaan sinulle ison halauksen äiti!

Pia lisäsi nämä sanat Instagram-tilinsä alle äitinsä kanssa olevaan kuvaan!

Lue myös: Mathilde Tantot (Instagram Star) Bio, Wiki, Poikaystävä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit