Saffron Barker (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Saffron Barker on englantilainen meikkitaiteilija ja kauneusvloggaaja. Hän saavutti suosiotaan verkossa vuonna 2015 YouTube-videonsa "ARRIVING IN FLORIDA!" tuli suosittu ja inspiroi monia muita videoita ihmisistä, jotka näyttävät kasvonsa meikillä ja ilman. Joulukuussa 2020 hänen YouTube-kanavallaan on yli 2,49 miljoonaa tilaajaa ja yli 388 720 493 katselukertaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Saffron Barkerin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Saffron Barkerin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Saffron Barker? Kaunis Youtuberi seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Saffron Barker Age

Kuinka vanha on Saffron Barker? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. heinäkuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Brightonissa, Englannissa. Hänen isänsä nimi on Darren ja äitinsä nimi on Wendy. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veljet Casey ja Jed sekä adoptoitu veli Jordan. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: JonTron (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Saffron BarkerWiki/Bio
Oikea nimiSaffron Barker
NimimerkkiSahrami
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä24. heinäkuuta 2000
SyntymäpaikkaBrighton, Englanti
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväTyler Dixon
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,3 miljoonaa dollaria (USD)

Saffron Barkerin poikaystävä

Kuka on Saffron Barkerin poikaystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Tyler Dixoniin. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa. Hän on myös hyvin keskittynyt uraansa sen sijaan, että keskittyisi enemmän romanttiseen elämäänsä. Hän hoitaa sekä henkilökohtaisen että työelämänsä tasapuolisesti.

Lue myös: Whitney Simmons (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Saffron Barker Net Worth

Kuinka paljon Saffron Barkerin nettoarvo on? Hän on tehnyt yhteistyötä kauneusbrändien Ofran kanssa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,3 miljoonaa dollaria (USD).

Saffron Barker -faktoja

  1. Saffron Barker julkaisi alkuperäisen singlen nimeltä "24seven".
  2. Hänen viihdyttävä vlogikanavansa YouTubessa sai hänelle yli 2,4 miljoonaa tilaajaa.
  3. Vuonna 2019 hän kilpaili Strictly Come Dancing -kilpailussa.
  4. Hän oli rekisteröinyt tilin käyttäjätunnuksella saffron_barker maaliskuussa 2013.
  5. Hän ja hänen bändinsä kilpailivat Open Mic UK -kilpailussa.

Lue myös: AllAroundAudrey (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etnisyys, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found