Tristan Gretzky (Wayne Gretzky Son) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Tristan Gretzky on ammattigolfari ja näyttelijä. Hänet tunnetaan NHL-legenda Wayne Gretzkyn ja Janet Jonesin vanhimpana poikana. Lisäksi hän on Walter Gretzkyn ja Phyllis Gretzkyn pojanpoika. Glen Gretzkyn ja Brent Gretzkyn veljenpoika. Tristan on pelannut Etelä-Kalifornian PGA Junior Tourissa ja voitti ensimmäisen sijan Arcadia Spring Classicissa. Tämän lisäksi hän on näyttelijä, joka tunnetaan elokuvasta Two Tickets to Paradise (2006). Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Tristan Gretzkyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Tristan Gretzky Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Tristan Gretzky? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Tristan Gretzky elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Tristan Gretzky? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. elokuuta 2000. Tällä hetkellä hän on 20-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen sisarusten nimensä ovat Paulina, Emma, ​​Trevor ja Ty Gretzky. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Tristan GretzkyWiki/Bio
Oikea nimiTristan Gretzky
NimimerkkiTristan
Kuuluisa AsWayne Gretzkyn poika

ja Janet Jones

Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä2. elokuuta 2000
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 39-29-36 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Tristan Gretzky tyttöystävä

Kuka on Tristan Gretzkyn tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Manuela Escobar (Pablo Escobarin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Tristan Gretzkyn nettoarvo

Mikä on Net Worthin nettoarvo? Hän harjoittaa uraa näyttelijänä ja mallina. Hän yleistyi yhdellä varhaisimmista videoistaan. Hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria (USD).

Tristan Gretzky Faktat

  1. Tristan Gretzky varttui Los Angelesissa ja kävi kristillistä koulua, jossa häntä pidettiin yhtenä kaupungin parhaista Little Leaguen baseball-pelaajista.
  2. Hän teki näyttelijädebyyttinsä elokuvassa Two Tickets to Paradise vuonna 2006.
  3. Hän oli 5. sijalla lukion QB Matt Corral, joka siirrettiin Oaks Christian Schoolista Polytechnic High Schooliin taistelun jälkeen Gretzkyn kanssa koripalloottelussa.
  4. Corral, joka on sitoutunut pelaamaan yliopistojalkapalloa USC:ssä, twiittasi myöhemmin, että Oaks Christian on "puoluellinen rahaan".
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Cosima Thomasina Diamond (Nigella Lawsonin tytär) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found