Dude Perfect YouTube Boys -ryhmän jäsenet Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, perhe, nettoarvo, tosiasiat

Dude Perfect on yhdysvaltalainen monikansallinen urheiluviihdettä tarjoava YouTube-ryhmä, jonka pääkonttori on Friscossa, Texasissa, Yhdysvalloissa. Se on temppukanava, jossa esiintyy maailmanennätysten rikkoneita entisiä lukion koripalloilijoita, jotka olivat myös Texas A&M:n yliopistokavereita. Ryhmä ansaitsi YouTube-kanavallaan hämmästyttävät 52 miljoonaa tilaajaa. Viritä biosta ja tiedä lisää Dude Perfect Bos -ryhmän jäsenten iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, urasta ja miehestä lisää faktoja heistä.

Coby Cotton Bio

Coby Cotton on amerikkalainen, yksi viidestä erittäin suositun YouTube-kanavan Dude Perfectin perustajista. Kanavalla on tähän mennessä yli 52 miljoonaa+ tilaajaa. Kanava lataa enimmäkseen temppukuviin ja komediaan erikoistuneeseen urheilu- ja viihdebrändiin liittyvää sisältöä. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Coby Cottonin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, urasta, nettovarallisuudesta ja paljon muuta hänestä.

Cody Jones

Cody Cotton on ilmiömäinen Youtuberi, vloggaaja ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan parhaiten mielettömän suositun YouTube-kanavan Dude Perfectin viiden perustajan jäsenenä. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Cory Cottonin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Garrett Hilbertin elämäkerta

Garrett Hilbert on ilmiömäinen Youtuberi, vloggaaja ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan parhaiten yhden mielettömän suositun YouTube-kanavan Dude Perfectin viidestä perustajasta. Ryhmään kuuluvat kaksoset Cory ja Coby Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones ja Tyler "Ty" Toney, jotka kaikki ovat entisiä kollegion kämppäkavereita Texas A&M -yliopistossa. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Garrett Hilbertin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Tyler Toney

Hän on amerikkalainen, yksi viidestä erittäin suositun YouTube-kanavan Dude Perfectin perustajista. Kanavalla on tähän mennessä yli 52 miljoonaa+ tilaajaa. Kanava lataa enimmäkseen temppukuviin ja komediaan erikoistuneeseen urheilu- ja viihdebrändiin liittyvää sisältöä. Viritä elämäkerta ja tiedä enemmän Tyler Toneyn iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, urasta, nettovarallisuudesta ja paljon muuta hänestä.

Cory puuvilla

Cory Cotton on ilmiömäinen Youtuberi, vloggaaja ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan parhaiten mielettömän suositun YouTube-kanavan Dude Perfectin viiden perustajan jäsenenä. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Cory Cottonin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Faktaa Dude Perfectistä

  • Ryhmä lyö vetoa voileipistä takapihallaan tehtyjen koripallolaukausten avulla, jotka lopulta tallentuivat kameraan, ja lopulta julkaistiin video temppulaukauksista Toneyn karjatilalla nimeltä "Backyard Stuntmen" (myöhemmin nimeltään "Backyard Edition | Ensimmäinen videomme!"). Youtubessa.
  • Itse asiassa ryhmä sai ammatillisia suosituksia ja pyyntöjä, jotka alkoivat silloinen Sacramento Kingsin pelaaja Tyreke Evansista, pyrkiessään edistämään Evansin pyrkimystä Vuoden tulokkaaksi.
  • Dude Perfect -ryhmä on suosittu myös Instagramissa, ja sillä on yli 11 miljoonaa seuraajaa elokuussa 2020.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found