Izzy Stannard (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Izzy Stannard on teininäyttelijä, joka tunnetaan nykyään yleisesti näyttelemisen alalla. Izzyn oikea nimi on Isaiah Stannard. Hänen viimeaikaiset elokuvansa ovat herättäneet vilinää ja alkavat myös perintöä, joka kestää varmasti pitkään. Yksi erittäin yllättävistä seikoista tästä taiteilijasta on, että hän syntyi naiseksi, mutta hän rakastaa sitä, että häntä kutsutaan mieheksi. No, yllättävää. On paljon yllättävää ja rakastumista. Hänellä on tanssi- ja äänikoulutus. Hän näytteli pääroolia koulussa Charlie and the Chocolate Factoryssa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Izzy Stannardin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, perheestä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Izzy Stannard Ikä, pituus ja paino

Kuinka vanha on Izzy Stannard? Hän syntyi Yhdysvalloissa. Vuodesta 2020 lähtien Izzy Stannard on 16-vuotias. Kuinka pitkä Izzy Stannard on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 53 kg tai 116 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset, jotka sopivat hänelle erittäin hyvin. Hän käyttää kengänkokoa 7 UK.

Izzy Stannard Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiIsaiah Stannard
NimimerkkiIzzy
Syntymäpäivä01 lokakuuta 2004
Ikä16 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiNäyttelijä
KuuluisaTunnettu roolistaan ​​Good Girls -elokuvassa vuonna 2018,

"Brad's Status" vuonna 2017 ja "Party

Mekko vuonna 2017

Syntymäpaikka / kotikaupunkiNew York
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Nykyinen asuinpaikkaWashington
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
EtnisyysValkoinen kaukasialainen
Horoskooppi-merkkiVaaka
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäsenttimetreinä - 162 cm

Metreinä - 1,62 m

Jaloissa tuumina - 5'4"

PainoKiloissa - 53 kg

Punnissa - 116 paunaa

Runkotilastot Ei tunnettu
Hauislihaksen kokoEi tunnettu
Kengännumero7 (Iso-Britannia)
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
TatuoinnitNA
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

SukulaisetEi tunnettu
Suhteet
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit?Ei mitään
TyttöystäväYksittäinen
Vaimo/puoliso Ei mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysLukio
KouluAmmattimainen esittävien taiteiden koulu
Yliopisto/yliopistoSilti osallistua
Suosikit
Suosikki lomakohdeAustralia
LempielokuvaTodella huono
Suosikki videopeli League of Legends
LempiväriSininen
Lempi ruokaItalialainen keittiö
HarrastuksetVideopelien pelaaminen, matkustaminen,

Kuunnella musiikkia

Tulo
Nettovarallisuus50 000 dollaria (vuodesta 2020)
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram

Izzy Stannard Bio & perhe

Izzy Stannard syntyi 1. lokakuuta 2004 New Yorkissa ja vietti suurimman osan lapsuudestaan ​​siellä. Hänellä oli hyvä kasvatus ja myös normaali lapsuus perheensä kanssa. Mutta hänen kiinnostuksensa näyttelemiseen oli hyvin varhaisesta iästä lähtien. Koulutuksensa mukaan hän osallistui ammattimaiseen esittävien taiteiden kouluun ja sai myös erinomaisen ääni- ja tanssikoulutuksen. Hänen taitonsa nähtiin jo varhaisesta iästä lähtien, kun hän esitti Charlien roolia draamassa Charlie and Chocolate Factory. Tämä osoittaa lapsen suurta kiinnostusta.

Lue myös: Sawyer Sharbino (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Sisaret, Perhe, Ura, Faktat

Izzy Stannardin tyttöystävä

Kuka on Izzy Stannardin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Izzy Stannardin ura

Vuonna 2012 Izzy on aloitteleva näyttelijä, joka on tehnyt kourallisen elokuvia ja saanut oikean määrän faneja. Star Stuffissa nähtiin hienoa ja tavallista työtä. Harper Klein oli rooli, jonka tämä poika esitti, ja se oli viihdyttävää. Stannardin luokka nähtiin edelleen Brad' Statusissa. Hän ei vain näyttele, vaan on myös näytellyt Child Carlia elokuvassa Star Stuff: The Story Of Carl Sagan vuonna 2015. Muita tämän näyttelijän tunnistettavia rooleja ovat Good Girl, jossa hän esiintyi Mae Whitmanin, Reno Wilsonin ja Christina Hendricksin rinnalla. Tämä Netflix-sarja korostaa voimakkaasti kolmen esikaupunkilaisen Detroitin äidin ponnisteluja, jotka jatkoivat ja tulivat toimeen. Stannardin ura on selvästi nousussa, ja hän ottaa askeleen isossa kuvassa. Toivomme, että tulevat päivät ovat loistavia ja hedelmällisiä. Lukijat ovat ajan tasalla kaikista uran käänteistä.

Lue myös: Tom Holland (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Teininäyttelijän ensimmäinen rooli oli Charlie-projektissa, ja sen myötä hän sai paljon faneja. Hänen ensimmäinen elokuvansa oli kuitenkin nimeltään Party Dress, ja hän näytteli Harper Kleiniä. Hänen katsominen elokuvassa oli viihdyttävää, ja ihmiset rakastivat teininäyttelijää hänen huumoristaan. Myöhemmin hän osallistui elokuvaan Brad’s Status, ja hän johti ääntä elokuvassa Star Stuff: The Story of Carl Sagan. Reno Wilsonin, Christina Hendricksin ja Mae Whitmanin ohella Stannard oli osa hyvää tyttöä. Tämän roolin jälkeen hän sai vielä enemmän mainetta ja kunniaa.

Izzy Stannard Net Worth

Mikä on Izzy Stannardin nettovarallisuus? Vuodesta 2020 lähtien Izzy Stannardin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 50 000 dollaria. Hänen palkkansa on noin 50-100 dollaria tunnissa. Hänen ensisijainen tulonlähde on näyttelijänura.

Faktaa Izzy Stannardista

 1. Vaikka hän on nyt vasta 15, hänellä on jo merkittäviä saavutuksia.
 2. Lisäksi monet ihmiset rakastavat häntä hänen lahjakkuudestaan ​​ja karismastaan, joka on teininäyttelijä, joka esiintyy projekteissaan.
 3. Todennäköisesti hänen uransa tärkein rooli on NBC:n Good Girls -ohjelma.
 4. Lukuun ottamatta sitä, että hän löysi paikkansa näyttelijätaivaalla, poika on mielenkiintoinen yleisön silmissä sukupuoleen liittyvien kiistojen takia.
 5. Izzy oli tyttö, kun hänet valittiin ensimmäisen kerran näyttelemään Ben-nimistä poikaa, jonka piti olla Annien poika sarjassa.
 6. Mutta ennen kuvaamisen alkamista Izzy oli transsukupuolinen ja alkoi käyttää miespronomineja.
 7. Siksi "Good Girlsin" luoja Jenna Bans päätti sisällyttää tämän kokemuksen tarinaan.
 8. Hän näyttelee Mae Whitmanin hahmon tytärtä Good Girlsissä.
 9. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
 10. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
 11. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 12. Hänellä on valtava fani, jota seuraa hyvin nuorena.

Lue myös: Tammy Bradshaw (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found