Nihachu (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Nihachu on tunnettu saksalainen Twitch-tähti, YouTuber ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänet tunnetaan podcast-tyylisistä striimeistään, joissa hän keskustelee erilaisista aiheista, ja hän on myös suoratoistanut pelejä, kuten Minecraft, The Sims 4 ja Stardew Valley. Hän on ansainnut yli 480 000 seuraajaa Twitchissä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Nihachun Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Nihachun korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Nihachu on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-37 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Nihachun ikä

Kuinka vanha Nihachu on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. marraskuuta 2001. Hän on 19-vuotias. Hän on Saksan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Saksassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli, jonka nimeä ei tiedetä. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Asmongold (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Nihachu Wikipedia

NihachuWiki/Bio
Oikea nimiNikita
NimimerkkiNihachu
Kuuluisa AsTwitch Star, Youtuberi,

Sosiaalisen median tähti

Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä3. marraskuuta 2001
SyntymäpaikkaSaksa
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Nihachun poikaystävä

Kuka on Nihachun poikaystävä? Hän ei seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa ja on luultavasti sinkku. Lisäksi hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Legendarylea (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Nihachun nettoarvo

Kuinka paljon Nihachun nettoarvo on? Verkkoura on hänen ensisijainen tulonlähde. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Nihachun tosiasiat

  1. Hän on jakanut useita kuvia ja videoita amerikanakitastaan ​​Instagramissa.
  2. Nihachulla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  3. Hän on myös aktiivinen Instagramissa ja latasi Instagramiin ensimmäisen selfie-kuvansa, jossa oli sydänsuodatin, tammikuussa 2019.
  4. YouTube-kanavallaan Niki julkaisee pelivideoita.
  5. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  6. Hänet tunnetaan parhaiten esiintymisestä Rajjchelor-treffipeliohjelmassa, jota isännöi "AustinShow" Twitchissä.
  7. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  8. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!

Lue myös: Trihex (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit