Sarah Graysun (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Sarah Graysun on suosittu amerikkalainen laulaja ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi tunnetuksi lip-sync-taiteilijana TikTokissa, jossa hän on kruunattu "muser" ja hänellä on yli miljoona seuraajaa. Hän on myös suosittu Instagramissa. Hän on säveltänyt ensimmäisen singlen "I'm Busy" vuonna 2019. Kappaleiden videot ovat saatavilla Sarahin YouTube-kanavalla. Hän julkaisee myös haasteita ja opetusohjelmia YouTube-kanavansa alle. Sarah on myös esiintynyt useiden suosittujen tuotemerkkien kannatuskampanjoissa. Hän on laulanut useita duettokappaleita suosittujen sosiaalisen median tähtien kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Sarah Graysunin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Sarah Graysun Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Sarah Graysun on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 112 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Sarah Graysunin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Sarah Graysun Ikä

Kuinka vanha on Sarah Graysun? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. tammikuuta 2001. Hän on 19-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Ohiossa, Yhdysvalloissa.

Sarah Graysunin perhe

Sarah Graysunin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi vanhempaa veljeä ja nuorempi sisko nimeltä Sophia, joka adoptoitiin Etelä-Koreasta. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Jayden Haueter (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Sarah Graysun Wiki

Sarah GraysunWiki/Bio
Oikea nimiSarah Graysun
NimimerkkiSarah
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä18. tammikuuta 2001
SyntymäpaikkaOhio, Yhdysvallat
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 50 000 dollaria (USD)

Sarah Graysunin poikaystävä

Kuka on Sarah Graysunin poikaystävä? Kuuma ja upea TikTok-tähti Sarah Graysun on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Eden Simpson (TikTok Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Sarah Graysun Net Worth

Mikä on Sarah Graysunin nettovarallisuus? Ura sosiaalisessa mediassa on hänen tärkein tulonlähde. Hyvin nuorena Sarah Graysun tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 50 000 dollaria (USD).

Sarah Graysunin ura

Sarah Graysun aloitti uransa sosiaalisessa mediassa vuonna 2015. Hän alkoi julkaista kuviaan "Instagramissa" ja ansaitsi huomattavan suosion. Hänen Instagram-sivullaan on nyt yli 397 tuhatta seuraajaa. Sarahilla on YouTube-kanava, joka isännöi hänen alkuperäiskappaleidensa musiikkivideoita. Kanavalla on noin 68 K+ tilaajaa.

Sarah Graysunin tosiasiat

  1. Sarah Graysun on ansainnut yli miljoona seuraajaa "musical.ly:ssä" ja on nyt kruunattu "muser".
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän on myös ollut mukana tuotemerkkien promootiokampanjoissa.
  4. Hän on laulanut monia duettokappaleita suosittujen sosiaalisen median tähtien kanssa.
  5. Hän julkaisee säännöllisesti kuvia sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Aaron Doh (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit