Momoland Girls Groupin jäsenet: Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Momoland on korealainen Dublekick Company, joka koostuu tällä hetkellä kuudesta jäsenestä nimeltä Hyebin, Jane, Nayun, JooE, Ahin ja Nancy. MLD Entertainmentin alla yhtye debytoi 10. marraskuuta 2016. Lisäksi Kim Taeha ja Lee Da Bin jättivät molemmat ryhmästä marraskuussa 2019. Lue lisää Momolandin tytöistä ja Tune in biosta!

Momolandin nykyiset jäsenet

Momolandin nykyiset jäsenet elokuusta 2020 lähtien Hyebin (혜빈), Jane (제인), Nayun (나윤), JooE (주이), Ahin (아인), Nancy (낸시).

Hyebin Bio

Lee Hyebin eli Lee Seung Ri on kuuluisa ja vanhin korealaisen poplaulajan jäsen Momoland-tyttöbändistä, jonka muodostaa MLD Entertainment. Hänen asemansa tyttöbändissä johtajana, laulajana ja räppärinä. Vuodesta 2019 lähtien hän sai valtakunnallisen huomion. Hän on erittäin suosittu söpön, kurvikkaan ja upean ulkonäöstään. Hänen erityislahjansa ovat pelihahmojen ja zombien äänimatkusto. Jopa hän esiintyi myös Kim Youngchul – Andenayon (ft. Wheesung) musiikkivideossa. Enemmän kuin oikea sukunimi, hänet tunnetaan hyvin bändinimestään, eli "Momoland". Alkuvuodesta 2015 hän oli harjoittelijana B2M Entertainmentissa ennen kuin hän liittyi Duble Kick Entertainmentiin. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Hyebinin iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheurasta, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Jane Bio

Jane eli Sung Ji Yeon on tunnettu korealainen laulaja, joka nosti mainetta laulullaan ja söpöllä ulkonäöllään. Hän on tällä hetkellä Momoland-yhtyeen jäsen, joka koostuu kuudesta jäsenestä nimeltä Hyebin, Ahin, Nayun, JooE, Nancy ja Jane itse. Momoland-yhtye debytoi 10. marraskuuta 2016 MLD Entertainmentin alla. 29.11.2019 kahdelle etsintäjäsenelle on ilmoitettu, että Yeonwoo ja Taeha lähtivät ryhmästä. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Janen iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheurasta, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Nayun Bio

Nayun eli Kim Na Yun on tunnettu korealainen laulaja, joka nosti mainetta laulullaan ja söpöllä ulkonäöllään. Hän on tällä hetkellä Momoland-yhtyeen jäsen, joka koostuu kuudesta jäsenestä nimeltä Hyebin, Jane, Ahin, JooE, Nancy ja Nayun itse. Momoland-yhtye debytoi 10. marraskuuta 2016 MLD Entertainmentin alla. 29.11.2019 kahdelle etsintäjäsenelle on ilmoitettu, että Yeonwoo ja Taeha lähtivät ryhmästä. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Viritä elämäkertaan ja tiedä enemmän Nayunin iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheurasta, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

JooE Bio

JooE eli Lee Joo Won on tunnettu korealainen laulaja, joka nosti mainetta laulullaan ja söpöllä ulkonäöllään. Hän on tällä hetkellä Momoland-yhtyeen jäsen, joka koostuu kuudesta jäsenestä nimeltä Hyebin, Jane, Nayun, Nancy, Ahin ja itse JooE. Momoland-yhtye debytoi 10. marraskuuta 2016 MLD Entertainmentin alla. 29.11.2019 kahdelle etsintäjäsenelle on ilmoitettu, että Yeonwoo ja Taeha lähtivät ryhmästä. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää JooE:n iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheurasta, nettovarallisuudesta ja monista muista faktoista hänestä.

Ahin Bio

Ahin eli Lee Ah In on tunnettu korealainen laulaja, joka nosti mainetta laulullaan ja söpöllä ulkonäöllään. Hän on tällä hetkellä Momoland-yhtyeen jäsen, joka koostuu kuudesta jäsenestä nimeltä Hyebin, Jane, Nayun, JooE, Nancy ja Ahin hersef. Momoland-yhtye debytoi 10. marraskuuta 2016 MLD Entertainmentin alla. 29. marraskuuta 2019 kahdelle haun jäsenelle on ilmoitettu, että Yeonwoo ja Taeha lähtivät ryhmästä. Viritä biosta ja tiedä lisää Ahinin iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheurasta, nettovarallisuudesta ja monista muista faktoista hänestä.

Nancy Bio

Nancy Jewel Mcdonie eli Lee Seung Ri on kuuluisa korealainen pop-laulaja MLD Entertainmentin muodostamasta Momoland-tyttöbändistä. Hänen asemansa tyttöbändissä vokalistina, tanssijana, visuaalisena, centerinä ja maknaena. Vuodesta 2019 lähtien hän sai valtakunnallisen huomion. Hän on erittäin suosittu söpön, kurvikkaan ja upean ulkonäöstään. Jopa "100 kauneinta kasvoa 2018" -sarjassa Nancy sijoittui 18. sijalle TC Candlerissa. Enemmän kuin oikea sukunimi, hänet tunnetaan hyvin bändinimestään, eli "Momoland". Hän valitsi myös Tooniverse's Nangam Schoolin kauden 2 pääroolin. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään käyttäjätunnuksella "gru_g.ru". Itse asiassa hän ylitti tuhat seuraajaa Twitter-tilillään ja keräsi yli 746 311 seuraajaa Facebook-tilillään käyttäjätunnuksella '@mmld.nancyjewel'. Viritä biosta ja tiedä lisää Nancyn iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheurasta, nettovarallisuus ja monia muita faktoja hänestä.

Momolandin entiset jäsenet

Vuonna 2017 Daisy ja Taeha liittyivät ryhmään. Vuonna 2019 Taeha ja Yeonwoo lähtivät ryhmästä ja Daisy lähti vuonna 2020.

Daisy Bio

Daisy eli Yoo Jung Ahn on tunnettu korealainen laulaja, joka nosti mainetta laulullaan ja söpöllä ulkonäöllään. Hän on entinen jäsen Momoland-yhtyeessä, joka debytoi 10. marraskuuta 2016 MLD Entertainmentin alla. Tällä hetkellä Daisy on Hiatus-yhtyeen jäsen. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustojaan. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Daisyn iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheurasta, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Taeha Bio

Taeha eli Kim Minji (s. 3. kesäkuuta 1998) on tunnettu korealainen laulaja, joka nosti mainetta laulamisesta ja söpöstä ulkonäöstä. Hän on entinen jäsen Momoland-yhtyeessä, joka debytoi 10. marraskuuta 2016 MLD Entertainmentin alla. Tällä hetkellä Taeha on Hiatus-yhtyeen jäsen. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Taehan iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheurasta, nettovarallisuudesta ja monista muista faktoista hänestä.

Yeonwoo Bio

Yeonwoo eli Lee Da Bin on tunnettu korealainen laulaja, joka nosti mainetta laulullaan ja söpöllä ulkonäöllään. Hän on entinen jäsen Momoland-yhtyeessä, joka debytoi 10. marraskuuta 2016 MLD Entertainmentin alla. Tällä hetkellä Yeonwoo on keskittynyt hyvin näyttelijänuraansa. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Viritä elämäkertaan ja tiedä enemmän Yeonwoon iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheurasta, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Faktaa Girls Group Momolandista

  • Ryhmä nimitettiin International Relief Development NGO Plan Korean lähettiläiksi vuonna 2016.
  • Bändi on saavuttanut valtavan suosion Instagram-tilin alla.
  • Daisy oli lähtenyt ryhmästä 13.5.2020.
  • Yhtyeestä tuli ensimmäinen tyttöbändi ja toinen esiintyjä, joka ansaitsi Platina-sertifikaatin Gaon Music Chartissa "Bboom Bboom" -striimeissä vuonna 2018.

Lue myös:Cherry Bullet (Korean Band) Ikä, Profiili, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Bio, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit