Julianarmah (Instagram-tähti) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Treffit, Nettovarallisuus, Faktat

Julianarmah on tunnettu Instagram-malli, jolla on kurvikas, viettelevä ja kuuma figuuri Los Angelesissa. Katso 10 parasta faktaa tästä nuoresta Instagram-sensaatiosta. Hän syntyi 18. toukokuuta 2003 Yhdysvalloissa. Hänen oikea nimensä on Juliana Narmah. Lapsuudesta lähtien hän oli intohimoinen ja kiinnostunut muodista, vaatteista ja mallintyöstä. Kasvaessaan hän nosti mainetta Instagram-tähtenä. Hän päivittää säännöllisesti kurvikkaita, kuumia ja vietteleviä kuviaan.

Julianarmah-treffit ja poikaystävä

Vuodesta 2020 lähtien hän seurustelee salaa miehen kanssa, jonka nimeä hän ei toistaiseksi paljasta. Kaksikko alkoi seurustella 30. lokakuuta 2017 lähtien ja kävi jopa tanssiaisissa yhdessä. Heidän suhteensa vahvistuu päivä päivältä. Hänen aikaisemman seurusteluhistoriansa mukaan se ei ole julkisesti tiedossa. Ehkä tämä tuntematon kaveri on hänen ensimmäinen teini-ikäinen rakkautensa.

Julianarmah Instagram

Julianarmah on erittäin suosittu instagramissa. Hänen Instagram-käyttäjänimensä on @Julianarmah, jossa hänellä on 200 K+ seuraajaa toukokuussa 2020.

Lue myös: Paratiised (TikTok Star) -treffit, Poikaystävä, Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Julianarmah Ikä, pituus, paino, mitat

Vuodesta 2020 lähtien Julianarmah on 16-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 5 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivejä, joiden koko on 32 C. Hän käyttää kenkäkokoa 6 Us.

Julianarmah-treeni

Hän on fitnessfriikki ja treenaa päivittäin. Hän rakastaa hikoilua iholla tehdessään kardio- ja joogaa. Hänet tunnetaan myös fitnessguruna. Harjoittelunsa ansiosta hän on saanut viettelevän ja kurvikkaan vartalon.

Julianarmahin nettoarvo

Vuodesta 2020 lähtien Julianarmahin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 300–400 USD. Hänen pääasiallinen tulonlähde on Youtube-kanava ja oma meikkisarja, jossa hän myy omia kauneustuotteitaan.

Julianarmahin suosikit

Julianarmahin suosikkiväri on punainen. Hän rakastaa tanssimista vapaa-ajallaan. Perunat ja hampurilainen ovat hänen suosikkinsa. Hän pitää Ripped-farkuista enemmän kuin yksinkertaisista farkuista. Hänen suosikkinäyttelijänsä on Tom Hanks. Jen Selter on hänen roolimallinsa. Hän rakastaa valokuvauksia. Hänen vaatekaappinsa on täynnä farkkuja.

Lue myös: 10 parasta faktaa NoahFinncestä, jotka sinun pitäisi tietää

Julianarmah hiukset

Hänellä on pitkät ja kauniit hiukset. Hän rakastaa pitkiä hiuksia ja osaa hoitaa niitä. Hänen hiuksensa ovat niin kiiltävät ja pitkät hänen terveellisen ruokavalionsa ansiosta. Hän myös rakastaa kokeilla hänen kanssaan uusia kampauksia, kuten nuttureita, kiharoita, kohokohtia ja monia muita asioita. Samalla hän huolehtii siitä, että se tulee karkeaksi ja heikoksi.

Julianarmahin ruokavaliokaavio

Kuten me kaikki tiedämme, hän on fitnessfriikki. Hän ylläpitää itseään erittäin hyvin. Hänen päivittäiseen ruokavalioonsa hän kuuluu, että hedelmät ja vihannekset, kuten tomaatit, pinaatti, okra, kaali, sienet, papaija, granaattiomena, guava, omenat jne. ovat paras vitamiinien ja ravintoaineiden lähde. Hänen paras neuvonsa on: "Tällaisen ruokavalion noudattaminen yhdessä fyysisen harjoittelun kanssa voi auttaa painonpudotuksen lisäksi myös yleisen terveellisen elämäntavan ylläpitämisessä. Tällainen ruokavalio sopii täydellisesti naisille, koska ruoka antaa heille tarpeeksi energiaa päiväksi ilman, että sen valmistaminen on liian raskasta.

Uusimmat viestit