ZaiLetsPlay (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

ZaiLetsPlay on amerikkalainen YouTube-pelaaja ja sosiaalisen median persoonallisuus. Hänen YouTube-sisältönsä liittyy pääasiassa videoihin, joissa on pääasiassa pelejä Minecraft, Roblox ja monia muita. Hänen suosituimmat videonsa ovat osa hänen sarjaansa "Minecraft Comes Alive". Hänet tunnetaan parhaiten videopelien suoratoistosta YouTubessa. Hän suoratoistaa erilaisia ​​pelejä, mutta hänet nähdään usein pelaamassa pelejä, kuten Slender ja The Walking Dead. Viritä elämäkertaan ja tutustu ZaiLetsPlayn Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

ZaiLetsPlay Pituus, Paino & Mitat

Kuinka pitkä ZaiLetsPlay on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat ZaiLetsPlayn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

ZaiLetsPlay Ikä

Kuinka vanha on ZaiLetsPlay? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. syyskuuta 1991. Hän on 29-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on nuorempi Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

ZaiLetsPlay-korkeus-ja-paino

Lue myös: Mia Stammer (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Etnisyys, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

ZaiLetsPlay Wiki

ZaiLetsPlayWiki/Bio
Oikea nimiZaira
NimimerkkiZaiLetsPlay
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä24. syyskuuta 1991
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset1
Aviomies/puolisoBiggs87x AKA Ricky
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

ZaiLetsPlay Husband

Kuka on ZaiLetsPlayn aviomies? Hän on naimisissa Biggs87x AKA Rickyn kanssa. Hän on amerikkalainen YouTube-käyttäjä. He menivät naimisiin heinäkuussa 2018. Lisäksi pari kihlautui syyskuussa 2016. Duolla on myös heidän yhteistyökanavansa nimeltä Ricky And Zai. He saivat esikoisensa, pojan, 11.12.2020.

ZaiLetsPlay-net-worth

Lue myös: Gabrielle Moses (YouTuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

ZaiLetsPlay Net Worth

Mikä on ZaiLetsPlayn nettoarvo? YouTube-kanava on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

ZaiLetsPlay Faktat

  1. ZaiLetsPlay on ansainnut yli 2,6 miljoonaa tilaajaa.
  2. Hän avasi YouTube-kanavansa ja julkaisi ensimmäisen videonsa "Slender - Ep 1 - Peed My Pants!" kesäkuussa 2012.
  3. Hänestä oli tullut erittäin suosittu pelitaidoistaan.
  4. Tilausten, mainostulojen ja sponsoroinnin kautta ansaitsemisen lisäksi.
  5. Hän on suosittu myös muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä ja Instagramissa.

Lue myös: Ryan Trahan (YouTuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit