Kimberly Loaiza (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Kimberly Loaiza? Hän on meksikolainen YouTuber, laulaja ja vloggaaja. Hänen kanavansa on kolmanneksi tilatuin YouTube-kanava Meksikosta. Hyvin lyhyessä ajassa hän on kerännyt miljoonia tilaajia YouTube-kanavallaan, jonne hän lataa kokoelman opetusohjelmia, tunnisteita ja haastevideoita. Tämän lisäksi hänestä tuli seuratuin espanjaa puhuva TikTok-persoona yli 25 miljoonalla fanilla. Sosiaalisen median tähden hän on myös innokas laulaja. Hän on julkaissut alkuperäiskappaleita, kuten "No Seas Celoso", "Enamorarme" ja "Me Perdiste". Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kimberly Loaizan Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä.

Kimberly Loaiza Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Kimberly Loaiza on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Kimberly Loaiza elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Kimberly Loaiza? Hänen syntymäpäivänsä osuu 12. joulukuuta 1997. Tällä hetkellä hän on 22-vuotias. Hän on Maeican-kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Mexicalissa, Meksikossa. Hänen syntymänimensä on Kimberly Guadalupe Loaiza Martínez. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Yhdeksänvuotiaana hän muutti Mazatlániin, Sinaloaan. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuoremmat sisarukset nimeltä Carlos ja Stefanny. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Kimberly LoaizaWiki/Bio
Oikea nimiKimberly Loaiza
NimimerkkiKimberly
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä12. joulukuuta 1997
SyntymäpaikkaMexicali, Meksiko
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusmeksikolainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
LapsetKima
Aviomies / puolisoJuan De Dios Pantoja
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Kimberly Loaiza Net Worth

Mikä on Kimberly Loaizan nettovarallisuus? Hänet tunnetaan parhaiten Instagram-tähtenä, joka keräsi miljoonia seuraajia. Vuonna 2019 hän voitti Tú-palkinnon tyylikkäimmästä naisvaikuttajasta. Ennen kuin hän julkaisi YouTube-kanavansa vuonna 2016, hän loi ensimmäisen Twitter-tilinsä vuonna 2011. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Kimberly Loaiza aviomies

Kuka on Kimberly Loaizan poikaystävä? Hän on suhteessa toisen YouTuber Juan De Dios Pantojan kanssa. Pari meni naimisiin vuosina 2016–2018. Tämän jälkeen heinäkuussa 2019 hän ja Juan saivat tervetulleeksi tyttären nimeltä Kima. Tammikuussa 2020 hän ja Juan menivät jälleen kihloihin; he erosivat huhtikuussa, mutta palasivat yhteen viisi kuukautta myöhemmin syyskuussa.

Faktaa Kimberly Loaizasta

  1. Hänen kanavansa on kolmanneksi tilatuin YouTube-kanava Meksikosta.
  2. Hän mainostettiin tähteyttä tanssivideoistaan, huulisynkronointinsa trendikkäisiin kappaleisiin ja äänikirjoituksista, jotka hän lataa TikTok-tililleen.
  3. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
  4. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  6. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  7. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  8. Hän pitää myös uimisesta.
  9. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  10. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.

Lue myös: Valeria Arguelles (Youtuber) Bio, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit