Sarah Cooper (koomikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Sarah Cooper on jamaikalais-amerikkalainen kirjailija ja koomikko, joka asuu New Yorkissa. Hän on bloggaaja, joka tunnetaan satiirisista yritysuutisista ja huumoristaan ​​The Cooper Review -blogistaan. Hänen ensimmäinen kirjansa, 100 Tricks to Appear Smart in Meetings: How to Get By Without Even Trying, julkaistiin vuonna 2016. Lisäksi hänen toinen kirjansa How to Be Successful Without Hurting Men's Feelings julkaistiin 30. lokakuuta 2018. Hänen omansa. Netflixin erikoistarjous, jonka nimi on Sarah Cooper: Kaikki on hyvin, julkistettiin kesällä 2020. Kuuntele bioa ja tutki lisää Sarah Cooperin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä.

Sarah Cooper Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Sarah Cooper on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

Sarah Cooperin ikä

Kuinka vanha on Sarah Cooper? Hänen syntymäpäivänsä osuu 19. joulukuuta 1977. Hän on 42-vuotias. Hänellä on Jamaikan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Jamaikalla.

Sarah CooperWiki/Bio
Oikea nimiSarah Anne Cooper
NimimerkkiSarah Cooper
Kuuluisa AsKirjailija, koomikko
Ikä42-vuotias
Syntymäpäivä19. joulukuuta 1977
SyntymäpaikkaJamaika
SyntymämerkkiKauris
KansallisuusJamaikalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Sarah Cooperin poikaystävä

Kuka on Sarah Cooperin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Morgan Macgregor (Kirjoittaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Sarah Cooperin nettoarvo

Mikä on Sarah Cooperin nettovarallisuus? Hän työskenteli aiemmin Googlella ja toimi Google Docsin suunnittelujohtajana. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Sarah Cooperin faktat

  1. Cooperin perhe muutti Rockvilleen Marylandiin vuonna 1980.
  2. Hänen isänsä työskenteli sähköinsinöörinä Washington Metropolitan Area Transit Authorityssä läheisessä Washingtonissa.
  3. Hänen äitinsä konsulttiyrityksen henkilöstöosastolla.
  4. Hän suoritti ensin tutkinnon show-liiketoiminnan ulkopuolella ja ansaitsi taloustieteen tutkinnot Marylandin yliopistosta College Parkista ja digitaalisen suunnittelun tutkinnot Georgia Institute of Technologysta.
  5. Hän aloitti stand up -komedian esittämisen Atlantassa.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Liz Murray (Kirjoittaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit