Nathaniel Berhow Saugus High School Ammunta: Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Faktat

Nathaniel Tennosuke Berhow on amerikkalainen opiskelija. Hän nousi median parrasvaloihin, kun hän ampui viisi koulutoveriaan tappaen kaksi ennen itsensä tappamista. Hänet löydettiin pistoolin kanssa. Hän kävi William S. Hart Union High Schoolia. Siellä tapaus tapahtui Sauguksen lukion jakson 1 luokkien loppupuolella 14.11.2019, kun jotkut opiskelijat olivat ulkopihalla tai quad, opiskelija pistoolilla, joka tunnistettiin 16-vuotiaaksi Nathaniel Berhowiksi. Hän veti koulussa käsiaseen repustaan ​​ja ampui siellä olevia oppilaita. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Nathaniel Tennosuke Berhowin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Nathaniel Tennosuke Berhow Ikä

Kuinka vanha oli Nathaniel Tennosuke Berhow? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Lisäksi hän oli kuollessaan 16-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Nathaniel Tennosuke Berhow Pituus ja Paino

Kuinka pitkä oli Nathaniel Tennosuke Berhow? Hänen korkeus oli 5 jalkaa 4 tuumaa tai muuten 1,65 metriä tai 165 cm. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Lue myös: Tianna Arata (Black Lives Matter) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Maksut, Etnisyys, Kansallisuus, Faktat

Nathaniel Tennosuke BerhowWiki/Bio
Oikea nimiNathaniel Tennosuke

Berhow

NimimerkkiNathaniel Berhow
Kuuluisa AsRikollinen
Ikä16 vuotta vanha
Kuoleman syyItsemurha
SyntymäpäiväEi tunnettu
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiEi tunnettu
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväNA
puolisoNA
NettovarallisuusNA

Nathaniel Berhow Saugus High School Ammunta

14. marraskuuta 2019 Saugus High Schoolissa Santa Claritassa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa, 16-vuotiaaksi Nathaniel Berhowksi tunnistettu opiskelija ampui pistoolilla viisi koulutoveria ja tappoi kaksi ennen itsensä tappamista. Tekijäksi tunnistettiin Nathaniel Tennosuke Berhow. Hän toteutti ampumisen 16-vuotissyntymäpäivänään. Hän ampui itseään päähän viimeisellä luodilla ja kuoli seuraavana päivänä sairaalassa.

Lue myös: Gypsy Rose Blanchard (rikollinen) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, nyt, tarina, rikos, poikaystävä, dokumentti

Nathaniel Tennosuke Berhow perhe

Nathaniel Tennosuke Berhown vanhemmat olivat eronneet vuonna 2016, ja Berhow asui äitinsä ja sisarensa kanssa. Useat opiskelijat kuvailivat Berhowa hiljaiseksi opiskelijaksi, joka "vaikutti yhdeltä noista tavallisista lapsista". Berhow oli partiopoika ja nuorempi yliopistohiihtojuoksija Sauguksen lukiossa. Hyväksi opiskelijaksi kuvailtu Berhow osallistui historian Advanced Placement -kurssille.

Nathaniel Tennosuke Berhow Faktat

  1. Poliisi dokumentoi rikospaikan 3D-skannerin avulla.
  2. Koulu järjesti siivouksen 15. marraskuuta mennessä.
  3. Oppilaiden vanhemmat kiittivät koulua aktiivisista ampumaharjoituksista ja sen reagoinnista tapahtuman aikana.
  4. Kaksi opiskelijaa, 15-vuotias Gracie Anne Muehlberger ja 14-vuotias Dominic Blackwell, kuolivat.
  5. Kaksi 15- ja 14-vuotiasta tyttöä sekä 14-vuotias poika loukkaantuivat.
  6. Neljä opiskelijaa joutui sairaalaan.
  7. Sen lisäksi, että kaikki olivat Sauguksen lukion oppilaita, ampujalla ja hänen uhreillaan ei tiettävästi ollut henkilökohtaista yhteyttä.

Lue myös: Mark Riebe (murhaaja) Wiki, Bio, Nyt, Syytteet, Murhat, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Prision, Faktat

Uusimmat viestit