Jenna Dewan (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Jenna Dewan on tunnettu amerikkalainen näyttelijä ja tanssija. Hän mainostettiin tähteydelle aloittaessaan uransa Janet Jacksonin varatanssijana. Lisäksi hän työskenteli myös tunnettujen taiteilijoiden, kuten P!nk, Missy Elliott ja Christina Aguilera, kanssa. Hänet tunnetaan roolistaan ​​Nora Clarkina vuoden 2006 elokuvassa Step Up. Hän on myös näytellyt lyhytikäisessä NBC-sarjassa The Playboy Club ja hänellä oli toistuva rooli FX-sarjassa American Horror Story: Asylum. Hän näytteli Freya Beauchampia Lifetime-sarjassa Witches of East Endissä, Lucy Lanea CW-sarjassa Supergirl ja Joannaa Netflix-sarjassa Soundtrack. Dewan on isännöinyt tosi-tv-ohjelmia World of Dance ja Flirty Dancing. Viritä elämäkertaan ja tutustu Jenna Dewanin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, kehon mittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Jenna Dewan Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Jenna Dewan? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Jenna Dewan Ikä

Kuinka vanha on Jenna Dewan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. joulukuuta 1980. Hän on 39-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen isänsä on libanonilaista ja puolalaista syntyperää ja hänen äitinsä on saksalaisia ​​ja englantilaisia ​​syntyperää. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Hartfordissa, CT. Hänen äitinsä nimi on Nancy Smith ja isä nimeltä Darryll Dewan. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän meni Etelä-Kalifornian yliopistoon.

Jenna DewanWiki/Bio
Oikea nimiJenna Lee Dewan
NimimerkkiJenna
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä39-vuotias
Syntymäpäivä3. joulukuuta 1980
SyntymäpaikkaHartford, CT
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoChanning Tatum
LapsetCallum Michael Rebel

Kazee, Everly

Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Jenna Dewan aviomies

Kuka on Jenna Dewanin aviomies? Hän meni naimisiin näyttelijä ja entisen näyttelijän Channing Tatumin kanssa heinäkuussa 2009 tavattuaan hänet Step Up -elokuvan kuvauksissa. Hänellä ja Tatumilla oli tytär nimeltä Everly vuonna 2013, ja he erosivat vuonna 2018 lähes 9 vuoden avioliiton jälkeen. Vuonna 2018 hän alkoi seurustella Steve Kazeen kanssa. Pariskunta toivotti tervetulleeksi pojan nimeltä Callum Michael Rebel Kazee 6. maaliskuuta 2020.

Lue myös: Yvette Monreal (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Jenna Dewanin nettoarvo

Kuinka paljon Jenna Dewanin nettovarallisuus on? Hän oli Christina Aguileran vuoden 2010 musiikkivideossa Not Myself Tonight. Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Jenna Dewanin ura

Jenna Dewan esiintyi ensimmäisen kerran Janet Jacksonin "Doesn't Really Matter" -videossa vuonna 2000. Hän näytteli yhdessä Channing Tatumin kanssa Step Up -elokuvassa sekä näytteli elokuvassa Take the Lead samana vuonna, vuonna 2006. Hän näytteli Lifetime made -elokuvassa. -televisioelokuva Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal, vuonna 2008. Marraskuussa 2011 Dewan näytteli elokuvassa The Jerk Theory. Vuonna 2013 Dewan aloitti näyttelemisen Lifetime-sarjassa Witches of East Endin Freya Beauchampina. Vuoden 2015 lopulla hän aloitti toistuvan roolin CW-sarjassa Supergirl Lucy Lanena. Hänellä oli myös toistuva rooli FOXin The Resident -elokuvassa. Dewanin tuleviin projekteihin kuuluvat The Wedding Year, Berlin, I Love You ja Soundtrack.

Jenna Dewan Faktat

  1. Jenna Dewanilla oli toistuva rooli lyhytikäisessä televisiosarjassa The Playboy Club näyttelijä Amber Heardin kanssa.
  2. Dewan perusti tuotantoyhtiön nimeltä 33andOut Productions.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Hänet valittiin The Playboy Clubin NBC-pilotissa vuonna 2011.
  5. Hän on runsas lemmikkiystävä.

Lue myös: Hilary Duff (näyttelijä) Wikipedia, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit