Jelian Mercado (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Jelian Mercado on amerikkalainen suosittu äitivloggaaja. Hän mainostettiin tähtiä viikoittaisista elämäntapavideoistaan, jotka dokumentoivat, millaista elämä on teini-ikäisenä äitinä. Hän on kerännyt yli miljoona tilaajaa, joille hän viittaa "hyytelöpavuilla" omalle kanavalleen. Lisäksi hän on koristellut Teen Voguen kantta, näytellyt Target- ja Nordstrom-brändien kampanjoissa ja hänestä on tullut muotialan ajatusjohtaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jelian Mercadon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä.

Jelian Mercadon ikä

Kuinka vanha on Jelian Mercado? Hänen syntymäpäivänsä osuu 14. toukokuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Poncessa, PR.

Jelian Mercado Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Jelian Mercado on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit mustat tai vaaleat silmät ja hiukset.

Jelian MercadoWiki/Bio
Oikea nimiJelian Mercado
NimimerkkiJelian
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä14. toukokuuta 1997
SyntymäpaikkaPonce, PR
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta/blondi
Kengännumero6 (USA)
VauvaMateo
Aviomies/puolisoTony Sarluca
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Jelian Mercado aviomies

Kuka on Jelian Mercadon aviomies? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän oli suhteessa Tony Sarlucan kanssa. Syyskuussa 2017 hän ilmoitti eroavansa Tonysta. Lisäksi hänellä on Tonyn kanssa Mateo-niminen poikavauva, joka syntyi toukokuussa 2016. Hän on lapsensa yksinhuoltajaäiti.

Lue myös: Noel Miller (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Puoliso, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Jelian Mercadon ura ja nettovarallisuus

Mikä on Jelian Mercadon nettoarvo? Hän liittyi Youtubeen 17. syyskuuta 2009. Hänellä on yli 631 000 tilaajaa YouTube-kanavallaan. Hän jakaa myös muoti- ja elämäntapaselfioita Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Jelian Mercado Bio & Family

Jelian Mercadon äidin ja isän nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi sisarta nimeltä Javiell Mass ja Denisa Kim sekä veli Carlos Adrian Mercado. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Jelian Mercadon tosiasiat

  1. Hän aloitti mallintyön kuusi vuotta sitten.
  2. Jillian Mercado on koristellut Teen Voguen kantta, näytellyt Target- ja Nordstrom-brändien kampanjoissa ja on tullut muotialan ajatusjohtajaksi.
  3. Hän on käyttänyt alustaansa puolustaakseen vammaisia ​​ihmisiä, joita ei historiallisesti ole edustettu tai otettu huomioon tässä tilassa.
  4. Hän ei rajoita itseään vain muotiin: Mercado on siirtynyt Hollywoodiin roolilla "The L Word" -rebootissa "The L Word: Generation Q", joka oli juuri uusittu toiseksi tuotantokaudeksi.
  5. hän uskoo voivansa palvella yhteisöään paremmin ja siirtää rajoja entisestään.

Lue myös: AllAroundAudrey (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etnisyys, Faktat

Uusimmat viestit