Kristi Noem (Etelä-Dakotan kuvernööri) Nettovarallisuus, Wiki, Bio, Ikä, Aviomies, Perhe, Ura, Faktat

Kristi Lynn Noem (30. marraskuuta 1971) on yhdysvaltalainen poliitikko, joka on toiminut Etelä-Dakotan 33. kuvernöörinä ja nykyinen kuvernööri vuodesta 2019. Hän on republikaanipuolueen jäsen ja toimi Yhdysvaltain edustajana Etelä-Dakotan suuressa kongressipiirissä vuosina 2011–2019. ja Etelä-Dakotan edustajainhuoneen jäsen vuosina 2007–2011. Noem valittiin kuvernööriksi vuonna 2018, ja hän on Etelä-Dakotan ensimmäinen naiskuvernööri. Viritä elämäkertaan ja tutustu Kristi Noemin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, kehon mittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Kristi Noem Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Kristi Noem? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mittoja ei tiedetä. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän käyttää kengän kokoa 6 UK.

Kristi Noem aviomies

Kuka on Kristi Noemin aviomies? Hän on naimisissa Bryon Noemin kanssa vuodesta 1992. Tällä hetkellä Noem asuu miehensä ja heidän kolmen lapsensa kanssa Racota Valley Ranchilla lähellä Castlewoodia. Hänen aikaisemman seurusteluhistoriansa mukaan sen ei tiedetä olevan julkista.

Lue myös: Amy Coney Barrett (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kristi Noem Net Worth

Mikä on Kristi Noemin nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 miljoonaa dollaria. Hänen pääasiallinen tulonlähde on poliittinen ura. Hänen palkkansa on 113 961 dollaria.

Kristi Noem Wikipedia

Wiki/Bio
Oikea nimiKristi Lynn Arnold
NimimerkkiKristi
Syntynyt30. marraskuuta 1971
Ikä48 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiPoliitikko
TunnettuEtelä-Dakotan 33. kuvernööri
Poliittinen puoluerepublikaani
SyntymäpaikkaWatertown, Etelä-Dakota, Yhdysvallat
AsuinpaikkaKuvernöörin asuinpaikka
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen
HoroskooppiKalat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJaloissa - 5'6"
Paino55 kg

Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Perhe
VanhemmatIsä: Corrine Arnold

Äiti: Ron

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Puoliso/AviomiesBryon Noem
Lapset(3)
Pätevyys
koulutusSouth Dakota State University (BA)
Tulo
NettovarallisuusNoin 200 miljoonaa dollaria (vuodesta 2020)
Palkka $113,961
Online-yhteystiedot
Linkit sosiaaliseen mediaanTwitter, Instagram, Facebook

Kristi Noem Bio, Ikä & Perhe

Kuinka vanha on Kristi Noem? Hän syntyi 30. marraskuuta 1971 Ron ja Corrine Arnoldille Watertownissa Etelä-Dakotassa. Hän on 48-vuotias. Hän kasvoi sisarustensa kanssa perhetilalla ja maatilalla Hamlinin piirikunnassa. Koulutuksensa mukaan hän valmistui Hamlin High Schoolista vuonna 1990 ja voitti Etelä-Dakotan lumikuningatar-tittelin. Hän tunnusti kokemuksen auttaneen häntä hiomaan julkisen puhumisen ja myynninedistämistaitojaan. Lukion jälkeen hän ilmoittautui Northern State Universityyn. Hän meni naimisiin Bryon Noemin kanssa 20-vuotiaana. Isänsä kuoleman jälkeen Noem lakkasi opiskelemasta yliopistossa kokopäiväisesti, mutta kävi myöhemmin oppitunteja Mount Marty Collegen Watertownin kampuksella ja Etelä-Dakotan osavaltion yliopistossa sekä verkkokursseja Etelä-Dakotan yliopistosta.

Lue myös: Condoleezza Rice (poliitikko) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Ura, Perhe, Faktat

Kristi Noem poliittinen ura

Kongressiin valitun Kristi Noemin jälkeen Noem jatkoi opintojaan, osallistui verkkokursseihin ja sai opintopisteitä työstään edustajana, mikä johti Washington Postin nimeämään hänet Capitol Hillin "voimakkaimmaksi harjoittelijaksi" hänen saamiensa opintopisteiden määrässä. harjoittelupaikkoja. Vuonna 2012 hän suoritti B.A. valtiotiedettä Etelä-Dakotan osavaltion yliopistosta.

Kristi Noem Faktat

  1. Wiki & Bio: Noem vannoi virkavalansa Etelä-Dakotan kuvernööriksi 5. tammikuuta 2019.
  2. Hän on ensimmäinen nainen Etelä-Dakotan historiassa, joka hoitaa tätä virkaa.
  3. 31. tammikuuta 2019 Noem allekirjoitti lakiesityksen, joka kumoaa piilotetun käsiaseen kantamisen lupavaatimuksen.
  4. Noem oli 14. huhtikuuta 2020 yksi seitsemästä kuvernööristä, jotka eivät olleet antaneet osavaltionlaajuisia kotona oleskelumääräyksiä vastauksena COVID-19-pandemiaan.
  5. Hänellä on myös valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan.
  6. Hänen instagram-biolukunsa on "South Dakotan. Vaimo. Äiti. On kunnia toimia Etelä-Dakotan kuvernöörinä. Klikkaa tästä nähdäksesi vuoden 2020 State of State!”
  7. Hän ansaitsi B.A. valtiotiedettä South Dakota State Universitystä vuonna 2012.
  8. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Hunter Biden (Joe Biden Son) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found