Brittany Brees (Drew Breesin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Brittany Brees on yhdysvaltalainen julkkispersoona, joka tunnetaan paremmin Drew Breesin vaimona. Hän on amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentaja National Football Leaguen New Orleans Saintsissä. Pariskunta solmittiin 8. helmikuuta 2003. Tällä hetkellä he elävät onnellista elämää yhdessä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Brittany Breesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Brittany Brees Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Brittany Brees on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Brittany Brees Age

Kuinka vanha on Brittany Brees? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. tammikuuta 1979. Hän on 41-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Syracusessa, Indianassa, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä nimi on Pete ja äidin nimi on Kaithe Dudchenko. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän suoritti lukion Wawasee High Schoolista, joka sijaitsee Syracusessa, Indianassa, vuonna 1994. Myöhemmin hän opiskeli West Lafayettessa, Indianan Purduen yliopistossa.

Lue myös: Nicole Brown Simpson (O. J. Simpsonin vaimo) Wiki, Bio, Murha, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Brittany Brees Wikipedia

Brittany BreesWiki/Bio
Oikea nimiBrittany Brees
NimimerkkiBretagne
Kuuluisa AsDrew Breesin vaimo
Ikä41-vuotias
Syntymäpäivä15 päivänä tammikuuta 1979
SyntymäpaikkaSyracuse, Indiana
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Lapset1. Baylen Roberts Brees

2. Bowen Cristopher Brees

3. Kutsu Christian Brees

4. Rylen Judith Brees

Aviomies/puolisoDrew Brees
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Brittany Brees aviomies ja lapset

Kuka on Brittany Breesin aviomies? Hän solmi solmun Drew Breesin kanssa, joka tunnetaan myös nimellä Andrew Christopher Brees. Hän teki menestyksekkään collegejalkapallouran Purduen yliopistossa, ja hänestä tuli yksi Purduen ja Big Ten -konferenssin historian palkituimmista pelaajista. Brittany ja Drew tapasivat ensin koulun keskellä, kun he molemmat olivat menossa ylevään Purduen yliopistoon. Pariskunnalla on 100 vuotta vanha koti New Orleansissa. Lisäksi pari on myös siunattu neljällä lapsella, nimittäin Baylen Roberts Breesillä, Bowen Cristopher Breesillä, Callen Christian Breesillä ja Rylen Judith Breesillä.

Lue myös: Elin Nordegren (Tiger Woodsin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Brittany Brees Net Worth

Mikä on Brittany Breesin nettoarvo? Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD). Lisäksi hänen miehensä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 160 miljoonaa dollaria.

Brittany Brees Faktat

  1. Brittany Brees ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hän ei käytä Facebookia, Twitteriä tai Instagramia.
  3. Hänen miehensä Brees sai tarjouksia vain kahdesta korkeakoulusta, Purduesta ja Kentuckystä.
  4. Yliopistouransa aikana Brees teki kaksi NCAA-ennätystä, 13 Big Ten -konferenssiennätystä ja 19 Purduen yliopiston ennätystä.
  5. Joulukuussa 2017 Britanny ja hänen elämänkumppaninsa Drew koskettivat perustaa neljän lapsensa kanssa ja tekivät yhteistyötä Audubon Naturen kanssa avatakseen toisen suuren leikkialueen.

Lue myös: Edward Abel Smith (Kate Winslet Aviomies) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found