39daph (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

39daph on kanadalainen sosiaalisen median persoonallisuus ja Twitch-tähti. Hän on saavuttanut suosiota Twitch-kanavansa kautta. Hänen digitaalinen kuvituksensa animen inspiroimista taidelähetyksistä on auttanut häntä saavuttamaan valtavan suosion. Hän on noussut katsotuimmaksi naissuorittajaksi, joka ansaitsi yli 260 000 tilaajaa lyhyessä ajassa. Hän on kohauttanut olkapäitään kilpailua joidenkin merkittävien naissuorapelaajien kanssa. Viritä elämäkerta ja tutki lisää 39daphin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

39daph korkeus ja paino

Kuinka pitkä on 39daph? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

39 daph Ikä

Kuinka vanha on 39daph? Hän syntyi 3. syyskuuta 1998 Yhdysvalloissa. Hän on 22-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen oikeaa nimeään ei tiedetä. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

39daphWiki/Bio
Oikea nimiEi tunnettu
Nimimerkki39daph
Kuuluisa AsTwitch Steamer, Youtuber,

Sosiaalisen median tähti

Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä3. syyskuuta 1998
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

39daph poikaystävä

Kuka on 39daphin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Pokimane (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Nettoarvo 39 daph

Mikä on 39daphin nettoarvo? Hän aloitti julkaisujen julkaisemisen Twitch-kanavallaan heinäkuussa 2019. Hän on nähnyt yleisönsä Twitchissä kasvavan yli 650 000 seuraajaan. Lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen 39daph Twitter-kanavaansa, jossa hän on myös jakanut alkuperäisiä taideteoksiaan. Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan. Lisäksi hän saa paljon kritiikkiä kaikkialla sosiaalisessa mediassa, monet ihmiset arvostivat kulissien taakse katsottua, mitä hänen kokopäiväisen suoratoistoyrityksensä hoitaminen vaatii. Monet katsojat sanoivat saaneensa uutta arvostusta 39daphin toiminnasta.

39daph Faktat

  1. 39daphilla on maine siitä, että hän pitää sisältönsä hillittynä ja PG:nä, ei koskaan näytä liikaa ihoa tai puhu rakkauselämästään.
  2. Hän myös toistaa videoita ja lisää värikkäitä kommenttejaan, mikä lisää hänen brändiinsä paljon charmia.
  3. Draama hänen ja muiden striimaajien välillä auttaa todennäköisesti myös lisäämään katselukertoja.
  4. Hänen on laitettava suuri osa tuloistaan ​​takaisin liiketoimintaansa.
  5. Hän on myös maksanut hiusten, kynsien ja vaatekaappien ylläpidosta säilyttääkseen esteettisyytensä.

Lue myös: Valkyrae (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found