Donlad Dougher (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Donlad Dougher on arkkityyppinen naapuripoika: viehättävä ja nokkela, mutta vaatimaton ja ystävällinen. Toisin kuin hänen ikätoverinsa, jotka haluavat koristella teinin idolikuvaansa jollain "hunky kakara" -auralla, Donlad on tyytyväinen siihen, mikä hän on – iloinen jätkä, jolla on hyvä huumorintaju ja järkevä pää harteillaan. Jos nimi ei ole sinulle tuttu, tässä lyhyt esipuhe – 14-vuotias Donlad Dougher on internettähti, suosittu YouTube-käyttäjä, jolla on yli tuhansia faneja ja aloitteleva näyttelijäura, joka sisältää paljon lupauksia. Tässä on kurkistus yhden viime vuosien jännittävimmän virtuaalimaailmasta nousevan nuoren lahjakkuuden elämään ja aikoihin. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Donlad Dougherin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Donlad Dougherin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Donlad Dougher on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,6 US.

Donlad Dougherin ikä

Kuinka vanha on Donlad Dougher? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. heinäkuuta 2006. Tällä hetkellä hän on 14-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Donlad Dougherin tyttöystävä

Kuka on Donlad Dougherin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Christian DelGrosso (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Donlad Dougher Wikipedia

Donlad DougherWiki/Bio
Oikea nimiDonlad Dougher
NimimerkkiDonlad
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä14 vuotta vanha
Syntymäpäivä16. heinäkuuta 2006
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 40-30-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 50–60 000 dollaria (USD)

Donlad Dougherin nettoarvo

Mikä on Donlad Dougherin nettoarvo? Hänen henkilökohtainen elämänsä ei ole täynnä julkisuutta saaneita eroja, surullisen kuuluisia tappeluita tai poliittisesti epäkorrektia lausuntoja. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 50-60 000 dollaria (USD).

Donlad Dougherin ura

Vuonna 2019 Donlad Dougher aloitti YouTube-kanavansa. Lisäksi hänen faninsa tunnetaan nimellä #Ladiators. Hän tekee usein yhteistyötä muiden suosittujen YouTube-tähtien kanssa. Hänen suosituimmissa YouTube-videoissaan hän antaa FaZe Rugille Rolls Roycen.

Lue myös: Caroline Konstnar (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etniset tiedot

Donlad Dougherin perhe

Donlad Dougherin äidin nimi on Yvonne ja isän nimi Don. Ne ovat ilmestyneet myös hänen YouTube- ja TikTok-kanavallaan. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi sisko. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Donlad Dougherin faktoja

  1. Donlad Dougherin varhainen elämä tai hänen lähisukunsa, vaikka hänen nuorempi veljensä ja sisarensa ovat näkyvästi esillä hänen varhaisissa Vine-videoissaan ja hänen twiitteissään.
  2. Donald kiitti Vineä hänen menestyksestään ja myönsi, että se ei olisi ollut videonjakoalustalle.
  3. Hän on hyvin lähellä äitiään ja jakoi usein kuvia äitinsä kanssa sosiaalisessa mediassa.
  4. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Keltainen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Sam Golbach (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found