Samantha Lewes (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Faktat

Susan Jane Dillingham, joka tunnetaan paremmin nimellä Samantha lewes, oli näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​elokuvissa Bosom Buddies (1980) ja Mr. Success (1984). Hänen vanhempansa olivat John Raymond Dillingham ja Harriet Hall Dillingham. Hän oli naimisissa suositun Hollywood-näyttelijän Tom Hanksin kanssa. He olivat yhdessä noin yhdeksän vuotta ja juhlivat hyvin. Taisteltuaan luusyöpää vastaan ​​hän kuoli 12. maaliskuuta 2002 Sacramentossa, Kaliforniassa. Hän haluaa pitää tietonsa yksityisinä, joten hänen elämästään tiedetään vähän.

Samantha Lewes Age ja Bio

Kuinka vanha Samantha Lewes oli? Hän syntyi 29. marraskuuta 1952 San Diegossa, Kaliforniassa, USA:ssa ja hän otti viimeisen hengenvetoonsa 12. maaliskuuta 2002. Hänen kokonaiselinkaarinsa oli siis 49 vuotta.

Samantha Lewes Pituus ja paino

Kuinka pitkä Samantha Lewes oli? Samantha Lewes oli keskimääräinen nainen, jonka pituus oli 1,65 m tai muuten 5 jalkaa 5 pitkä. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa.

Oikea nimiSusan Jane Dillingham
Ikä49 vuotta (kuolema)
Korkeus1,65 m tai 5 jalkaa 5 tuumaa
Paino55 kg tai 121 lbs
AviomiesTom Hanks
Kansallisuusamerikkalainen
Nettovarallisuus15 miljoonaa dollaria
SyntymäpaikkaSan Diego, Kalifornia, Yhdysvallat

Samantha Lewes Aviomies ja lapset

Kuka oli Samantha lewesin aviomies? Samantha lewes oli naimisissa Tom Hanksin kanssa. Ylioppilastutkinnon jälkeen Samantha ilmoittautui Sacramenton osavaltion yliopistoon, ja tämä oli paikka, jossa hän tapasi Tom Hanksin. Yhdessä he toivottavat ensimmäisen lapsensa Colin Hanksin vuonna 1977, joka on nykyään suosittu Hollywood-näyttelijä. Viiden vuoden kuluttua heillä oli Elizabeth Ann Hanks. Lopulta vuonna 1987 pari erosi. Avioeron jälkeen Tom meni naimisiin toisen näyttelijän Rita Wilsonin kanssa.

Samantha Lewes Kuolinsyy

Miten Samantha Lewes kuoli? Vuonna 2001 hänellä diagnosoitiin luusyöpä, ja siitä lähtien hän on ollut erittäin kipeänä. Tom Hanks reagoi myös ja sanoi olevansa järkyttynyt saatuaan tietää sairaudesta. Lopulta hänen taistelunsa päättyi ja hän kuoli 12. maaliskuuta 2002 Sacramentossa, Kaliforniassa.

Samantha Lewesin nettoarvo

Samantha piti enemmän perheestä kuin uransa rakentamisesta. Hänen miehensä Tom Hanksin nettovarallisuus on noin 350 miljoonaa dollaria. Hänen omaisuutensa ei kuitenkaan ole kovin suuri. Joidenkin arvioiden mukaan hänen omaisuutensa on noin 15 miljoonaa dollaria elokuvamaisen uransa sekä avioeroratkaisun ansiosta.

Faktaa Samantha Lewesistä

  • Hän synnytti ensimmäisen lapsensa Colin Hanksin ennen avioliittoaan.
  • Hän oli näyttelijä Jim Hanksin entinen käly.
  • Hän meni naimisiin korkeakoulusta käyneen rakkaan Tom Hanksin kanssa pienissä häissä vuonna 1978.
  • Hän ei ollut todella kiinnostunut näyttelijämaailmasta, avioliiton jälkeen hän näytteli tv-sarjassa "Bosom Buddies" vuonna 1981.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found