Granger Smith (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Poika, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Granger Smith on tunnettu amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä. Hän on julkaissut yhdeksän studioalbumia, yhden livealbumin ja kaksi EP:tä. Hän on esiintynyt viisi kertaa kantriesiintymisessä seuraavilla kappaleilla "Backroad Song", "If the Boot Fits", "Happens Like That", "You're In It" ja "That's Why I Love Dirt Roads".

Lisäksi on kulunut vuosi siitä, kun Granger Smith menetti 3-vuotiaan poikansa Riverin hukkumisonnettomuuteen, ja kantrilaulaja sanoo nyt: "Tuntuu kuin olisin kuollut" - ja hän lisää: "Se ei ole huono asia, että tuo "minä" kuoli. Itse asiassa mielestäni kaikki on hyvin. Se on vain hyvää."

Granger Smithin pojan kuolinsyy

Granger Smith menetti 3-vuotiaan poikansa Riverin hukkumisonnettomuuteen. Illalla 4. kesäkuuta 2019 Smith leikki heidän kotinsa pihalla Georgetownin ulkopuolella Texasissa Riverin, hänen veljensä Lincolnin, nyt 6, ja sisarensa Lontoon, nyt 8, kanssa, kun hänen vaimonsa Amber kävi suihkussa sisällä. . Kun hänen huomionsa kääntyi vanhempiin lapsiinsa, Smith ei huomannut, että River jollakin tavalla rikkoi uima-altaan aidan portin lapsilukon ja suuntasi veteen.

"Se ei ole kuin elokuvissa", Smith sanoo. ”Ei ole mitään järkeä ymmärtää, että voit menettää jonkun hukkuessaan 20 metrin päähän sinusta, ellet tiedä, kuinka tuo prosessi toimii ja että se on niin hiljaista. Siellä ei ole roiskumista, gurglingia tai potkimista. Sisään ei tullut edes roiskeita."

Granger Smithin henkilökohtainen elämä

Tällä hetkellä Granger Smith ja vaimo Amber asuivat lastensa kanssa Lincolnissa Lontoossa.

11. helmikuuta 2010 hän meni naimisiin Amber Emily Bartlettin kanssa. Kaksikko tapasi Smithin kappaleen "Don't Listen to the Radio" musiikkivideon kuvauksissa, ja hän on esiintynyt useissa hänen musiikkivideoissaan siitä lähtien. Pariskunnalla oli yksi tytär ja kaksi poikaa.

//www.instagram.com/p/B98BIrqpgX0/

Smith ilmoitti, että pariskunnan nuorin poika River Kelly Smith oli kuollut heidän kotonaan tapahtuneen hukkumisonnettomuuden seurauksena 6. kesäkuuta 2019. River oli esiintynyt myös "Happens Like That" -videossa. Riverin lisäksi pariskunnalla on myös kaksi lasta, tytär London, 8, ja poika Lincoln, 6, tällä hetkellä.

Bio, vanhemmat ja sisarukset

Smith syntyi 4. syyskuuta 1979 Dallasissa, Texasissa. Hän kiinnostui musiikista ja päätti harjoittaa sitä harrastuksena, kitaransoiton opettelemalla itselleen, 14-vuotiaana. Hänen perhetietonsa eivät ole julkisia. Hänellä on myös sisaruksia. Smith muutti Texasista Nashvilleen allekirjoitettuaan lauluntekijäsopimuksen EMI Music Publishingin kanssa vuonna 2019. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Granger Smith Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiGranger Kelly Smith
NimimerkkiGranger Smith
Ikä40 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

4. syyskuuta 1979
AmmattiCountry laulaja ja lauluntekijä
KuuluisaHän menetti nuorimman poikansa River Kelly Smithin
SyntymäpaikkaDallas, Texas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacHärkä
Nykyinen asuinpaikkaAustin, Texas
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5' 9"

Senttimetrit: 175 cm

Mittarit: 1,75 m

PainoPaino: 70 kg

Paunaa: 154 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

41-33-34 tuumaa
Hauislihaksen koko12 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero9 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Edellinen treffit?Amber Bartlett
Tyttöystävä/treffitAmber Bartlett
Vaimo / puolisoAmber Bartlett (naimisissa 2010)
LapsetPoika: River Kelly Smith

& Lincoln Monarch Smith

Tytär: London Smith

Rikkaus
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Ura
Studio-albumit1. Waiting on Forever (1999)

2. Memory Rd (2004)

3. Livin’ Like a Lonestar (2006)

4. Runoilijat ja vangit” (2011)

5. Kun hyvät kaverit voittaa” (2017)

PalkinnotVoitti BMI Country Award -palkinnon

"Taustalaulu"

koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoTexas A&M -yliopisto
KouluLake Highlandsin lukio Dallasissa, Texasissa
Suosikki
SuosikkiväriSininen
Suosikkikeittiöitalialainen
Suosikki loma

Kohde

Kreikka
HarrastuksetMusiikki, matkustaminen ja kitaran soitto
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter

Granger Smithin ura

Urastaan ​​​​puhuessaan hän aloitti uransa hyvin varhaisessa iässä. Kun hän oli 19-vuotias, Granger Smith allekirjoitti sopimuksen Nashvillessä. Hän on esiintynyt kolme kertaa Valkoisessa talossa, ja vuonna 2008 hän matkusti esiintymään sotilaille Irakissa ja Kuwaitissa. Vuonna 2013 hänen albuminsa "Dirt Road Driveway" nousi sijalle 15 Yhdysvaltain maalistalla ja sijalle 11 Yhdysvaltain indie-listalla.

Smith ilmoitti allekirjoittaneensa Broken Bow Recordsin imprint Wheelhouse Recordsin kanssa. Smithin EP 4×4 oli Smithin ja Frank Rogersin yhteistuottaja 12. elokuuta 2015. Albumi debytoi Top Country Albums -listalla sijalla 6 ja nousi Billboard 200 -listalla sijalle 51. Albumin johtava single oli " Backroad Song”, joka myi yli 32 000 latausta ensimmäisen julkaisuviikon aikana.

Lisäksi vuoden 2018 lopulla Smith julkaisi singlen soundtrack-albumiltaan nimeltä "They Were There", A Hero's Documentary, joka julkaistiin 30. marraskuuta 2018. 19. heinäkuuta 2019 Smith esiintyi 86 000 yleisölle avauksena. esiintyä Garth Brooks' Stadium Tourilla Albertsons Stadiumilla Boisessa. Tällä hetkellä hän on myös kiireinen erilaisten lauluprojektien parissa.

Granger Smithin nettoarvo

Granger Smithin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 2 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuonna 2020. Tällä hetkellä hän on myös erittäin keskittynyt uraansa.

Granger Smithin ikä

Granger Smithin ikä on 40 vuotta. Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuumaa korkealla. Hän on myös fitnessfriikki ja noudattaa tiukkaa ruokavaliosuunnitelmaa.

Lue myös: Benicio Bryant (laulaja) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, perhe, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Granger Smithin faktat

  • Wikipedia: On kulunut vuosi siitä, kun Granger Smith ja hänen vaimonsa Amber kokivat suurimman tuskan, äkillisen, traagisen lapsen menetyksen.
  • Granger pelasi voimistelua tyttärensä kanssa, kun hänen poikansa River kuoli.
  • Granger ja Amber Smith tekivät tehtäväkseen perustaa River Kelly Fundin poikansa kunniaksi.
  • He loivat tunnuslauseen #LiveLikeRiv rohkaistakseen muita elämään hetkessä.
  • Tämä rahasto on keskittynyt etsimään ja määrittämään tarpeita ja investoimaan niihin, joita se eniten koskee.
  • Mullistavan uransa aikana Granger Smith on kerännyt valtavan ja raivokkaan yleisön, joka tunnetaan nyt nimellä "Yee Yee Nation", joka on rakennettu raskaan kiertueen ja ruohonjuuritason fanien sitoutumisen kautta.
  • Hänellä on nyt yli seitsemän ja puoli miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa ja yli miljardi online-videon katselukertaa.
  • Hänen albuminsa When The Good Guys Win synnytti hitin "Happens Like That", joka nousi kantrilistan sijalle 13.
  • Granger sai myös suuria tunnustuksia taiteilijana, mutta hän julkaisi myös kaikkien aikojen ensimmäisen kirjansa If You're City, If You're Country, joka nousi heti ensimmäiseksi Amazonin myydyimmillä listoilla ennakkotilausilmoituksensa jälkeen.

Lue myös: Chyler Leigh (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, aviomies, lapset, perhe, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found