Alena Omovych (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, tapaus, nettoarvo, tosiasiat

Alena Omovych on ukrainalainen Instagram-tähti. Hänet tunnetaan mallikuvistaan, jotka ovat keränneet hänelle yli 1,3 miljoonaa seuraajaa siellä. Hän on yksi Instagram-yhteisön nousevista nimistä. Alena on yksi viraalisista ja nousevista tähdistä, jonka maine on noussut pilviin yli 1,5 miljoonaan seuraajaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Alena Omovychin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Alena Omovych Pituus-, paino- ja vartalomitat

Kuinka pitkä Alena Omovych on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Alena Omovychin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Alena Omovych Ikä

Kuinka vanha on Alena Omovych? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. marraskuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hänellä on Ukrainan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Ukrainassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Alena-Omovych-ikä

Lue myös: Monica Corgan (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Alena Omovych Wiki

Alena OmovychWiki/Bio
Oikea nimiAlena Omovych
NimimerkkiAlena
Kuuluisa AsSosiaalisen median tähti
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä22. marraskuuta 1994
SyntymäpaikkaUkraina
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusukrainalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-24-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuus50 000 – 100 000 dollaria (USD)

Alena Omovych -suhde, treffit ja poikaystävä

Kuka on Alena Omovychin poikaystävä? Hän ei ole toistaiseksi paljastanut Internetissä mitään tästä aiheesta. Se saattaa johtua siitä, että hän ei ole saanut poikaystävää tällä hetkellä. Hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Alena Omovych Net Worth

Mikä on Alena Omovychin nettovarallisuus? Kun otetaan huomioon Alena Omovychin viimeisimmät Instagram-viestit, hänen sponsoroinnista ansaitsemansa summan keskiarvo on 284–473 dollaria. Hänen nettovarallisuutensa arvioidaan olevan noin 50 000 - 100 000 dollaria.

Alena-Omovych-faktoja

Lue myös: Clarence White (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Alena Omovych Bio & perhe

Alena Omovychin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu. Hän on yksi Lior Boutiquen omistajista. Heillä on näyttelytila ​​Kiovassa.

Alena Omovych Faktat

  1. Alena Omovychilla on hoikka ja kurvikas vartalohahmo.
  2. Hän on saavuttanut valtavan mainetta ja suosiota myös TikTok-videoidensa kautta.
  3. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  4. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  5. Hänellä on terävät piirteet ja kaunis iho.
  6. Hänellä on monia nuoria naisia, jotka pitävät häntä roolimallinaan ja noudattavat hänen ruokavaliotaan ja päivittäistä ohjelmaa huolellisesti.

Lue myös: Faii Orapun (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found