Elizabeth Olsen (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tapaus, mitat, nettoarvo, tosiasiat

Elizabeth Olsen on amerikkalainen näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteydelle, sillä hänen läpimurtonsa tuli vuonna 2011. Hän on tunnettu näyttelijätaidoistaan. Hän näytteli riippumattomassa trilleridraamassa Martha Marcy May Marlene, josta hänet oli ehdolla muun muassa Critics’ Choice Movie Award -palkinnon saajaksi parhaan naispääosan palkinnon saajaksi ja Independent Spirit -palkinnon saajaksi parhaasta naispääosasta.

Hänet oli myös ehdolla Critics' Choice Television Award -palkinnon saajaksi. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Elizabeth Olsenin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Elizabeth Olsen Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Elizabeth Olsen? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Elizabeth Olsenin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Elizabeth Olsenin elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Elizabeth Olsen? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. helmikuuta 1989. Hän on 32-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Vanhemmat erosivat vuonna 1996. Olsenien sukujuuret ovat norjalaisia ​​ja englantilaisia. Hän on kaksosten Mary-Katen ja Ashley Olsenin nuorempi sisar, joista tuli lapsena televisio- ja elokuvanäyttelijöitä. Olsenilla on myös vanhempi veli, nuorempi velipuoli ja nuorempi sisarpuoli.

Elizabeth-Olsen-korkeus

Lue myös: Heather Mcmahan (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, ikä, nettovarallisuus, aviomies, perhe, tosiasiat

Elizabeth Olsen Wiki

Elizabeth OlsenWiki/Bio
Oikea nimiElizabeth Chase Olsen
NimimerkkiElizabeth Olsen
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä16. helmikuuta 1989
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
PoikaystäväRobbie Arnett (sulhas)
puolisoNA
Nettovarallisuus3 miljoonaa dollaria (USD)

Elizabeth Olsen -suhde, treffit ja poikaystävä

Kuka on Elizabeth Olsenin poikaystävä? Vuosina 2012–2015 hän seurusteli näyttelijä Boyd Holbrookin kanssa, jonka hän tapasi Very Good Girls -elokuvan kuvauksissa. Sitten hän alkoi seurustella Tom Hiddlestonin kanssa. Hän kihlautui yhdysvaltalaisen Milo Greenen muusikko Robbie Arnettin kanssa vuonna 2019 kolmen vuoden seurustelun jälkeen.

Elizabeth-Olsen-faktoja

Lue myös: Jessica Chastain (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Elizabeth Olsenin ura ja nettoarvo

Mikä on Elizabeth Olsenin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hän näytteli pääosaa vuoden 2013 elokuvassa Oldboy. Hän kävi baletti- ja laulutunteja lapsena ja opiskeli näyttelemistä New Yorkin yliopistossa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Elizabeth Olsenin tosiasiat

  1. Elizabeth Olsen näyttelee Paul Bettanyn rinnalla Scarlet Witch and Visionia.
  2. Hän oli ehdolla BAFTA Rising Star Award -palkinnon saajaksi vuonna 2013.
  3. Hän aloitti näyttelemisen nelivuotiaana ja näytteli kuudessa Mary-Katen ja Ashleyn tuotannossa.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Christina Hendricks (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Uusimmat viestit