Shin Lim (Taikuri) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Shin Lim on kanadalais-amerikkalainen taikuri ja sosiaalisen median tähti. Hän mainostettiin tähteydelle hänen korttien manipuloinnista ja käsistä. Hänet tunnetaan monimutkaisista lähikuvan korttitaikurirutiineista, joiden aikana hän pysyy hiljaa musiikkiin asetettujen temppujen kanssa. Hän on itseoppinut ja oppinut suurimman osan taidoistaan ​​katsomalla YouTubea, jossa hän on sittemmin jakanut joitain tekniikoitaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Shin Limin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Shin Lim Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Shin Lim on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 129 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Shin Lim Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Shin Lim? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. syyskuuta 1991. Tällä hetkellä hän on 29-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Kanadassa. Hänellä on Kanadan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Valmistuttuaan lukiosta, Lim osallistui School of Musiciin Lee Universityssä Tennesseessä, jossa hän opiskeli pianoa ja tietoliikennettä ja oli Choral Union -yhtyeen jäsen.

Shin LimWiki/Bio
Oikea nimiLiang-Shun Lim
NimimerkkiShin Lim
Kuuluisa AsYoutuberi, Taikuri,

Sosiaalisen median tähti

Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä25. syyskuuta 1991
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 43-29-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8 (USA)
LapsetNA
Vaimo/puolisoCasey Thomas
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Shin Lim -tyttöystävä

Kuka on Shin Limin tyttöystävä? Hän meni naimisiin tanssija Casey Thomasin kanssa 19. elokuuta 2019. Hän oli tavannut vaimonsa Caseyn Macaon kiertueella vuonna 2015. Hän esiintyi hänen sijaintinsa vieressä olevassa teatterissa, ja he tutustuivat toisiinsa esityksen jälkeisissä tapahtumissa. jossa kaksi teatteriryhmää sekoittuivat yhteen perheenä.

Lue myös: The Order TV-sarja (kausi 1): yhteenveto, juoni, arvostelu, näyttelijät, traileri selitetty

Shin Limin ura ja nettoarvo

Mikä on Shin Limin nettoarvo? Hänen uransa "käsitaiteilijana" alkoi karkeasti, kun hän kärsi rannekanavaoireyhtymästä ja uransa päättävästä vammasta peukalon jänteissä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Shin Lim -faktoja

  1. Hän on itseoppinut ja oppinut suurimman osan taidoistaan ​​katsomalla YouTubea, jossa hän on sittemmin jakanut joitain tekniikoitaan.
  2. Hänen taikavideonsa ovat ansainneet hänelle yli 900 000 tilaajaa YouTubessa.
  3. Vuonna 2011, 20-vuotiaana, Limillä diagnosoitiin rannekanavaoireyhtymä.
  4. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hän rakastaa vuorovaikutusta online-faniensa ja -tilaajiensa kanssa.

Lue myös: Benjamin Wadsworth (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Tyttöystävä, Tytär, Nettovarallisuus, Ura, Vanhemmat, Faktat

Uusimmat viestit