Amiel Stanek (Bon Appetit Editor) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Amiel Stanek on amerikkalainen kokki, ruokailija ja ruokabloggaaja. Hän työskentelee toimittajana ja kirjailijana suositussa Bon Appetit -lehdessä. Lisäksi Bon Appétitin kuuluisa Test Kitchen on ilmoittanut, että ne eivät enää näy ruokalehden videoissa. Test Kitchen -kanava ei ole julkaissut uusia videoita kesäkuun 5. päivän jälkeen, koska värin työntekijät neuvottelevat uusia sopimuksia. Valkoiset työntekijät eivät ole esiintyneet videoissa solidaarisuudesta. Viritä elämäkertaan ja tutustu Amiel Stanekin elämäntarinaan.

Amiel Stanek Ikä

Kuinka vanha on Amiel Stanek? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Tällä hetkellä hän on noin 48-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Floridassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Amiel Stanek Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Amiel Stanek on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Amiel StanekWiki/Bio
Oikea nimiAmiel Stanek
NimimerkkiAmiel
Kuuluisa AsKokki, ruokailija ja ruokabloggaaja
Ikä48-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaFlorida
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 44-30-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero9 (USA)
LapsetNA
Vaimo/puolisoLauren Schäfer
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Amiel Stanek vaimo

Kuka on Amiel Stanekin vaimo? Stanek on naimisissa ruokatyylikäs Lauren Schaeferin kanssa. Pari tapasi toisensa vuonna 2014 ja solmi solmun lokakuussa 2018.

Amiel Stanek Net Worth

Mikä on Amiel Stanekin nettovarallisuus? Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Amiel Stanek Faktat

  1. Amiel Stanek on kokki ja ruokabloggaaja.
  2. Hän on yhteydessä suosittuun verkkoyhtiö Buzzfeediin.
  3. Tällä hetkellä hän työskentelee toimittajana suositussa Bon Appetit -lehdessä.
  4. Hänen isänsä nimi on Andrew Stanek ja äiti nimeltä Ganet Stanek.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  6. Koulutuksensa mukaan Stanek valmistui Oberlin Collegesta.
  7. 17-vuotiaana Amiel aloitti virallisesti ruoanlaittotyönsä.
  8. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  9. Yhdysvaltalaisen ruokalehden Bon Appétit päätoimittaja Adam Rapoport erosi sen jälkeen, kun vanha valokuva hänestä puertoricolaisena pukeutuneena ilmestyi verkkoon ja herätti vihaa ja syytöksiä syrjintäkulttuurista julkaisussa.
  10. Tämän jälkeen Bon Appétitin apulaisruokatoimittaja Sohla El-Waylly on julkaissut lausunnon korostaakseen Conde Nast Entertainmentin syvästi integroitunutta systemaattisen rasismin kulttuuria: "Olen 35-vuotias ja minulla on yli 15 vuoden työkokemus. Minut palkattiin apulaistoimittajaksi auttamaan enimmäkseen valkoisia toimittajia, joilla on huomattavasti vähemmän kokemusta kuin minä.

Lue myös: CZN Burak (Ravintoija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found