Stunna 4 Vegas (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Stunna 4 Vegas on yhdysvaltalainen räppäri ja lauluntekijä. Hän mainostettiin tähteyttä singlellään "Animal", jossa oli räppäri DaBaby, ja "Up The Smoke" Offsetin kanssa. Tämän lisäksi hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä miljoonia seuraajia. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Stunna 4 Vegasin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, lapsista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Stunna 4 Vegas Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Stunna 4 Vegas on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Stunna 4 Vegasin korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 11 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 75 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Stunna 4 Vegas Age

Kuinka vanha on Stunna 4 Vegas? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. tammikuuta 1996. Hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Pohjois-Carolinassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Nipsey Hussle (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Vaimo, Nettovarallisuus, Lapset, Perhe, Faktat

Stunna 4 Vegas Wiki

Stunna 4 VegasWiki/Bio
Oikea nimiKhalik Antonio Caldwell
NimimerkkiStunna 4 Vegas
Kuuluisa AsRäppäri, lauluntekijä
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä1. tammikuuta 1996
SyntymäpaikkaPohjois-Carolina
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 11 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
Poika1
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Stunna 4 Vegasin tyttöystävä

Kuka on Stunna 4 Vegasin tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Stunna 4 Vegas on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Lisäksi häntä on siunattu pojalla.

Stunna-4-Vegas-age-starsgab

Lue myös: Jay Critch (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Stunna 4 Vegasin nettoarvo

Kuinka paljon Stunna 4 Vegasin nettoarvo on? Ura sosiaalisessa mediassa on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD). Lisäksi hänen kappaleensa "Animal" julkaistiin South Coast Music Group LLC -levymerkillä. Musiikkivideosta tuli Internet-sensaatio.

Stunna 4 Vegas Facts

  1. Stunna 4 Vegas julkaisi syyskuussa 2018 kappaleen ”Animal”, jossa esiintyi toinen Pohjois-Carolinalainen räppäri DaBaby.
  2. Toukokuussa 2019 Caldwell teki sopimuksen Interscope Recordsin kanssa.
  3. Helmikuussa 2020 Caldwell ansaitsi ensimmäisen Billboard-listalla olevan singlensä pääartistina ja toisen listalla olevan singlensä kappaleella ”Go Stupid”.
  4. Marraskuussa 2020 Caldwell julkaisi kolmannen studioalbuminsa Welcome to 4 Vegas.
  5. Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.

Lue myös: SmokePurpp (Räppäri) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit