Emma Rhys-Jones (Gareth Balen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Emma Rhys-Jones tunnetaan paremmin Gareth Balen vaimona. Hän on walesilainen ammattilaisjalkapalloilija, joka pelaa laitahyökkääjänä Valioliigan Tottenham Hotspurissa, lainassa La Ligan Real Madridista, ja Walesin maajoukkueessa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Emma Rhys-Jonesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Emma Rhys-Jonesin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Emma Rhys-Jones? Hän seisoo 5 jalkaa 7 pitkänä tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 129 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Emma Rhys-Jonesin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 CC.

Emma Rhys-Jones Ikä

Kuinka vanha on Emma Rhys-Jones? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. heinäkuuta 1991. Hän on 29-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Cardiffissa, Walesissa. Hänen isänsä nimi on Martin Rhys-Jone ja äidin nimeä ei tiedetä. Hänellä on neljä sisarusta. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Antonella Roccuzzo (Lionel Messin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Emma Rhys-Jones Wiki

Emma Rhys-JonesWiki/Bio
Oikea nimiEmma Rhys-Jones
NimimerkkiEmma
Kuuluisa AsGareth Balen vaimo
Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä29. heinäkuuta 1991
SyntymäpaikkaCardiff, Wales
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset1. Alba Violet

2. Nava Valentina

3. Alex Charles

Aviomies/puolisoGareth Bale
Nettovarallisuusnoin 165 miljoonaa dollaria (USD)

Mukaan lukien miehensä

Paalitulot

Emma Rhys-Jonesin aviomies

Kuka on Emma Rhys-Jonesin aviomies? Hän on kihloissa kuuluisan jalkapalloilijan Gareth Balen kanssa. 17. heinäkuuta 2016, päivä 27-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen, Bale ilmoitti, että hän ja Rhys-Jones olivat menneet kihloihin. He asuvat Madridissa hänen kolmen lapsensa kanssa. Pariskunta on lukion rakas.

Emma Rhys-Jonesin lapset

Emma Rhys-Jones ja Gareth Bale on siunattu kahdella tyttärellä ja pojalla. Lisäksi heidän ensimmäinen lapsensa, Alba Violet, syntyi Cardiffissa 21. lokakuuta 2012, ja heidän toinen tyttärensä Nava Valentina syntyi samassa kaupungissa 22. maaliskuuta 2016. 9. maaliskuuta 2018 Bale ilmoitti, että hän ja hänen morsiamensa olivat odottavat kolmatta lastaan. Myöhemmin samana vuonna, 8. toukokuuta, pariskunta ilmoitti poikansa Alex Charlesin syntymästä.

Lue myös: Sara Carbonero (Iker Casillasin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Emma Rhys-Jonesin nettoarvo

Mikä on Emma Rhys-Jonesin nettovarallisuus? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen tulonlähteensä ei ole tiedossa. Hänen aviomiehensä Balen nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 165 miljoonaa dollaria (USD).

Emma Rhys-Jonesin faktat

  1. Emma Rhys-Jones varttui Llanishenissa.
  2. He kihlautuivat heinäkuussa 2016, ja Gareth lainasi Instagramissaan: "Hän sanoi kyllä!! Tämä on syntymäpäiväviikonloppu, jota en unohda pitkään aikaan…”
  3. Emman isä Martin, 54, vapautettiin vankilasta kesäkuussa 2018.
  4. Pariskunta meni naimisiin yksityisellä Tagomagon saarella lähellä Ibizaa.
  5. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Juanita Vanoy (Michael Jordanin entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettoarvotietoa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found