Candace Parker Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

candace parker on amerikkalainen ammattikoripalloilija naisten kansallisen koripalloliiton Los Angeles Sparksissa. Hänet on valittu kuuteen koko WNBA-joukkueeseen ja viiteen all-star-joukkueeseen, ja hän oli ensimmäinen pelaaja, joka voitti vuoden tulokkaan ja WNBA:n arvokkaimman pelaajan palkinnon samalla kaudella. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Candace Parkerin iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, urasta, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Candace Parkerin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Candace Parker? Hänen syntymäpäivänsä on 19. huhtikuuta 1986. Hän on 34-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen äitinsä on Sara ja isänsä nimeltä Larry Parker St. Louisissa, Missourissa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi vanhempaa veljeä: entinen NBA-koripalloilija Anthony Parker ja Marcus Parker, joka on lääkäri. Parker-perhe oli myös suuri Chicago Bulls -fani. Koulutuksensa perusteella hän osallistui Naperville Central High Schooliin Napervillessä, Illinoisissa vuonna 2004.

Candace Parker Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Candace Parker? Hän seisoo 6 jalkaa 4 korkealla. Hän painaa noin 79 kg tai 175 paunaa. Hänen figuuritilastot ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Lisäksi hän on myös fitnessfriikki. Hänen perheensä rakasti koripalloa ja hän aloitti pelaamisen nuorena.

Candace Parkerin aviomies

Kuka on Candace Parkerin aviomies? Parker meni naimisiin Shelden Williamsin kanssa, joka pelasi korkeakoulukoripalloa Duke Universityssä ja pelasi myös NBA:ssa. Hänellä on tytär nimeltä Lailaa Nicole Williams. Myöhemmin pari eroaa. Marraskuussa 2016 pari erosi kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen, kun Williams haki avioeroa vedoten "sovittamattomiin erimielisyyksiin". He olivat asuneet erillään kolme kuukautta ennen avioeroa. TMZ raportoi huhtikuussa 2018, että entinen pariskunta oli myynyt kotinsa ja jakanut myynnistä saadut voitot ja että Parker suostui 400 000 dollarin kertaluontoiseen maksuun sen sijaan, että Williams sai avioeron loppuunsaattamisen yhteydessä jatkuvaa puolisoiden tukea. yhteisymmärrys tyttärensä yhteisestä oikeudellisesta ja fyysisestä huoltajuudesta, jolloin kumpikaan vanhemmista ei saa elatusapua toiselta.

Candace ParkerWiki/Bio
Oikea nimiCandace Parker
NimimerkkiCandace
Kuuluisa AsKoripallopelaaja
Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä19. huhtikuuta 1986
SyntymäpaikkaSt. Louis, MO
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus1,93 m (6 jalkaa 4 tuumaa)
Paino79 kg (175 lbs)
Runkotilastot34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
AviomiesShelden William
TytärLailaa Nicole Williams
NettovarallisuusNoin $10 m

Candace Parkerin ura ja nettoarvo

Uran aikajana: Hän nimesi Parkerin People-lehden 100 maailman kauneimman ihmisen listalle. Vuosina 2010–2015 Parker pelasi Venäjän liigan UMMC Ekaterinburgissa. Parker teki sopimuksen Kiinan liigan Xinjiang Magic Deerin kanssa WNBA:n välikaudeksi 2017–2018. Kuinka paljon Candace Parkerin nettovarallisuus on? Vuonna 2013 hän osti miehensä kanssa 7 000 neliöjalan kodin Encinosta Los Angelesista 3,56 miljoonalla dollarilla. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta noin 10 miljoonaa dollaria, kuten vuonna 2020. Hän oli allekirjoittanut pitkäaikaisia ​​tukisopimuksia myös Adidaksen ja Gatoraden kanssa.

Faktaa Candace Parkerista

 • Parker varttui ihaillen Chicago Bullsia ja oli Michael Jordan -fani.
 • Hänen kaikkien aikojen suosikkipelaajansa on Ron Harper.
 • Hän toimii myös studioanalyytikkona CBS Sports NCAA:n miesten turnauksissa ja TNT:n NBA:ssa.
 • Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
 • Hän teki historiaa tilastoviivalla 21 pistettä, 10 syöttöä, 9 levypalloa, 4 syötöä ja 2 blokkaa. Hän voitti Seattle Stormia vastaan ​​jatkoajalla 77-75, mikä teki hänestä ensimmäisen pelaajan WNBA:n historiassa, joka on saavuttanut tällaisen tilastoviivan.
 • Hän teki ennätyksensä 100 voittoa ja 10 tappiota, ja hän teki keskimäärin 19,4 pistettä, 8,8 levypalloa, 2,6 syöttöä, 1,9 syöttöä ja 2,4 blokkaa.
 • Parker pelaa pääasiassa hyökkääjässä. Yliopistossa hänet mainittiin Tennesseen listalla hyökkääjänä, keskustana ja vartijana.
 • Parker oli ensimmäinen nainen, joka juoppasi NCAA-turnausottelussa, ja ensimmäinen nainen, joka on juopunut kahdesti yliopistopelissä.
 • Hän asetti molemmat virstanpylväät redshirt-fuksiksi 19. maaliskuuta 2006.
 • Parkerista tuli toinen pelaaja, joka on uppoutunut WNBA-ottelussa 22. kesäkuuta 2008.
 • Hänen Instagram-bioonsa lukee: "Jolle paljon annetaan, paljon odotetaan."

Lue myös: Dwayne Johnson (The Rock) Net Worth 2020, Vaimo, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Ura, Faktat

Uusimmat viestit