Naomi Osaka (tennispelaaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Naomi Osaka on japanilainen tennispelaaja. Naisten tennisliitto on listannut Osakan ykköseksi, ja se on ensimmäinen aasialainen pelaaja, jolla on kaksinpelin ykkönen. Hän nousi tähteen ensimmäisellä grand slam -voittollaan voitettuaan Serena Williamsin vuoden 2018 US Openissa. Hän voitti myös 2019 Australian Openin ja 2020 US Openin. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Naomi Osakan Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Naomi Osaka Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Naomi Osaka? Hän seisoo 5 jalan 11 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset.

Naomi Osaka Ikä

Kuinka vanha on Naomi Osaka? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. lokakuuta 1997. Tällä hetkellä hän on 23-vuotias. Hän on Japanin kansalainen ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Osakassa, Japanissa.

Naomi OsakaWiki/Bio
Oikea nimiNaomi Osaka
NimimerkkiNaomi
Kuuluisa AsTennispelaaja
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä16. lokakuuta 1997
SyntymäpaikkaOsaka, Japani
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusjapanilainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 11 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväCordae (Räppäri)
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 40 miljoonaa dollaria (USD)

Naomi Osaka poikaystävä

Kuka on Naomi Osakan poikaystävä? Hän on suhteessa amerikkalaisen räppäri Cordaen kanssa. Pariskunta on seurustellut vuodesta 2019. Lisäksi hän ei ole antanut näkemyksiä aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Naomi Osakan ura ja nettovarallisuus

Mikä on Naomi Osakan nettovarallisuus? Hän voitti Rising Stars Invitational -näyttelyturnauksen 2015 WTA Finalsissa. Hän rekisteröityi Japan Tennis Associationiin ja ryhtyi sitten ammattilaiseksi syyskuussa 2013. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 40 miljoonaa dollaria (USD). Hän ansaitsi arviolta 16 miljoonaa dollaria suosituksilla pelkästään vuonna 2019. Hänestä tuli kaikkien aikojen parhaiten palkattu naisurheilija ansaittuaan yhteensä 37,4 miljoonaa dollaria, mukaan lukien 34 miljoonaa dollaria suosituksia. Kaiken kaikkiaan hän oli 29. parhaiten palkattu urheilija vuonna 2020 ja 8. parhaiten palkattu urheilija pelkästään suosituksissa.

Lue myös: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Ura, Faktat

Naomi Osakan perhe

Naomi Osakan äiti on kotoisin Hokkaidosta Japanista, hänen isänsä on Jacmelista, Haitista. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi sisko nimeltä Mari. Hän on myös ammattilaistennispelaaja. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Naomi Osaka Faktat

  1. Kun Osaka oli kolmevuotias, hänen perheensä muutti Japanista Valley Streamiin, New Yorkiin Long Islandille asumaan isänsä vanhempien luo.
  2. Hän ei koskaan kilpaillut ITF Junior Circuitissa.
  3. Osaka aloitti kauden pelaamalla kolme turnausta Australiassa.
  4. Osaka on yksi maailman markkinoitavimmista urheilijoista.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  6. Hän kannattaa useita tuotteita, kuten japanilaisia ​​yrityksiä, mukaan lukien nuudelivalmistaja Nissin Foods, kosmetiikkatuottaja Shiseido, lähetysasema Wowow ja lentoyhtiö All Nippon Airways.

Lue myös: Michael Jordan (koripalloilija) nettoarvo 2020, puoliso, elämäkerta, Wiki, pituus, paino, kehon tilastot, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found