Ivana Trump (Donald Trumpin entinen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Ivana Trump on amerikkalainen yrittäjä, seuralainen, malli ja liikenainen. Hänet tunnetaan parhaiten Donald Trumpin ex-vaimona. Tämän lisäksi hän oli myös turkismalli ja olympiahiihtäjä ennen kuin meni naimisiin Trumpin kanssa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Ivana Trumpin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ivana Trump Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Ivana Trump? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Ivana Trumpin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Ivana Trump? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. helmikuuta 1949. Hän on 71-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Zlinissä, Tšekin tasavallassa. Hänen tšekkiläisen isänsä oli sähköinsinööri ja hänen itävaltalainen äitinsä työskenteli puhelinoperaattorina. Hänen isänsä rohkaisi hänen hiihtokykyään, jonka hän aloitti neljävuotiaana. Kehittyään hiihtäjänä hän liittyi nuorten hiihtomaajoukkueeseen, joka tarjosi hänelle mahdollisuuden matkustaa silloisen Tšekkoslovakian sosialistisen tasavallan neuvostoaikaisten kommunististen rajojen ulkopuolelle. Koulutuksensa perusteella hän opiskeli Kaarlen yliopistossa Prahassa ja suoritti maisterin tutkinnon liikuntakasvatuksessa vuonna 1972.

Lue myös: Barron Trump (Donald Trump Son) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Koulutus, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Ivana TrumpWiki/Bio
Oikea nimiIvana Marie Trump
NimimerkkiIvana Trump
Kuuluisa AsYrittäjä, sosiaalinen,

Malli

Ikä71-vuotias
Syntymäpäivä20. helmikuuta 1949
SyntymäpaikkaZlin, Tšekki
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Lapset1. Donald Trump Jr.

2. Ivanka Trump

3. Eric Trump

Aviomies/puoliso1. Donald Trump

2. Alfred Winklmayr

3. Riccardo Mazzucchelli

4. Rossano Rubicondi

Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Ivana Trumpin aviomies

Kuka on Ivana Trumpin aviomies? Hän avioitui ensimmäisen kerran Trumpin kanssa vuonna 1977. Pariskunnalle on siunattu kolme lasta nimeltä Donald John Jr., Ivanka Marie ja Eric Frederick. Hän ja Trump erosivat vuonna 1992. Hän oli myös naimisissa Alfred Winklmayrin kanssa 1971-1976 ja Riccardo Mazzucchellin kanssa 1995-1997. Vuonna 2008 hän meni naimisiin Rossano Rubicondin kanssa.

Lue myös: Ivanka Trump (Donald Trumpin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Ivana Trumpin nettoarvo

Mikä on Ivana Trumpin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hän on usein juliste Instagramissa, jossa hänellä on yli 1,3 miljoonaa seuraajaa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan. Hänen Instagram-julkaisunsa ovat usein sisältäneet valokuvia hänestä ystävien tai kuuluisien vanhempien tai isovanhempien jälkeläisten kanssa.

Ivana Trumpin ura

Ivana Trump johtaa vaatelinjaansa, muotikorujaan ja kauneustuotteitaan, joita on myyty tv-ostoskanavien kautta, mukaan lukien Home Shopping Network ja QVC London. Vuonna 1995 hän johti House of Ivanaa, muoti- ja tuoksuyhtiötä, jonka showroom sijaitsee Park Avenuella New Yorkissa.

Ivana Trump Faktat

  1. Vuonna 1998 hän harjoitti liiketoimintaintressejä Kroatiassa, johon kuului 33 prosentin osto maan toiseksi suurimmasta päivälehdestä.
  2. Vuonna 2004 Ivana-brändi Bentley Bay -kehitys Miamissa, Floridassa, hakeutui konkurssiin.
  3. Vuonna 2005 Trump oli mukana useissa ehdotetuissa asuntohankkeissa, mukaan lukien koskaan rakennettu Ivana Las Vegas.
  4. Vuonna 2010 hän haastoi suomalaisen muotiyrityksen Ivana Helsingin oikeuteen syyttämällä sitä naisten vaatteiden, joissa oli hänen nimensä, myymisestä ilman lupaa.
  5. Vuonna 2010 Trump esiintyi Britannian versiossa Celebrity Big Brotherista.

Lue myös: Tiffany Trump (Donald Trumpin tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found