Nessa Diab (radioisäntä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, treffit, poikaystävä, vanhemmat, nettovarallisuus, tosiasiat

Nessa on amerikkalainen radiojuontaja ja televisiopersoona Etelä-Kaliforniasta, Yhdysvalloista. Hänet tunnetaan paremmin Colin Kaepernickin tyttöystävänä, joka on entinen amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentaja. Tämän lisäksi hänen radio-ohjelman aiheet koskettavat erilaisia ​​nyky-yhteiskuntaan vaikuttavia asioita, kuten rotuepäoikeudenmukaisuutta. Kerran hän nimitti myös New Yorkin ikoniseen Hot97:ään "The Voice of New Yorkin". Hänet kutsuttiin YK:n naisten historian kuukauden juhliin vuonna 2015 puhumaan naisten asemasta mediassa. Linkki biossa saadaksesi lisätietoja hänen iästään, poikaystävästään, vanhemmistaan, etnisyydestään, vanhemmistaan ​​ja monista muista faktoista.

Ikä, pituus, paino ja kehon mitat

Nessa Diab on 38-vuotias, ja hän tekee hienoa työtä nuoren ja kauniin ulkonäön ylläpitämisessä. Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella. Hän painaa noin 63 kg tai 139 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B. Hän kehui myös upeaa vartaloaan. Hänen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa. Hän pitää kunnossa kuntoilemalla säännöllisesti. Hänen silmiensä väri on ruskea ja silkkinen ja pitkät ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki ja ylläpitää vartaloaan ja hiuksiaan syömällä vihreitä ja terveellisiä kasviksia päivittäisessä ruokavaliossaan.

Nessa Diab Wiki

Wiki
Oikea nimiNessa Diab
NimimerkkiNessa
Ikä38 vuotta vanha
Syntymäpäivä6. toukokuuta 1981
KuuluisaTelevision ja radion isännöinti
AmmattiTelevisio- ja radioisäntä
SyntymäpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysMonirotuinen
Uskontomuslimi
Horoskooppi-merkkiHärkä
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalka tuuma: 5′8″

Mittari: 1,73 m

Senttimetri: 173 cm

PainoPaino: 63 kg,

Paunaa: 139 lbs

Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

34-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Kengän koko (Iso-Britannia)6 USA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Onko sinulla tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Suhteet
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystäväEi tunnettu
Nykyinen poikaystäväColin Kaepernick
Aviomies / puolisoEi mitään
VauvaEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
KouluEi tunnettu
YliopistoKalifornian yliopisto, Berkeley

B.A. joukkoviestinnässä

Nettovarallisuus
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
MainospalkkiotTuntematon
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter, Youtube, Holonis

Lue myös: Amy Alkon (Journalisti) Nettovarallisuus, Puoliso, Ikä, Pituus, Paino, Bio, Wiki, Faktat

Treffit & Poikaystävä

Tällä hetkellä Nessa seurustelee poikaystävänsä Colin Kaepernickin kanssa. Hänet yhdistettiin Colin Kaepernickiin vuonna 2015, mutta vahvisti heidän suhteensa helmikuussa 2016. Tämän lisäksi Colin on seurustellut useiden muiden ihmisten kanssa, mukaan lukien Brittany Renner, Teyana Taylor ja Stephanie Santiago. Väitettiin, että Colin oli kääntynyt islamiin seurustellessaan Nessan kanssa, ja väitteet hän kiisti. Hän on seurustellut TV-juontaja Nessan kanssa nyt yli kolme vuotta.

Lue myös: Jeffrey Goldberg (Journalisti) Nettovarallisuus, Puoliso, Ikä, Wiki, Bio, Ikä , Pituus, Paino, Faktat

Nessa Ura

Nessa Diab aloitti uransa amerikkalaisena televisio- ja radiopersoonallisuutena sekä vaikuttajana televisiojuontajana. Hän on myös Radio Jockey ja osaa kirjoittaa ja remixoida kappaleita. Aiemmin hän aloitti harjoittelun "Clear Channel" -kanavalla osana mainostiimiä. Sen jälkeen hän aloitti työskentelyn uutisohjelmassa WILD 94.9 KYLD:ssä. Samaan aikaan Nessa nappasi toisen esityksen POWER 106 KPWR:llä nimeltä "West Coast Report". Tämän myötä hänestä tuli kourallinen erästä, joka oli samanaikaisesti lähetyspersoona kahdella suurimmalla länsirannikon radiomarkkinoilla. Nessa vaihtoi sitten kotiasemansa WILD 94.9:stä ENERGY 92.7:ään San Franciscossa, mutta palasi WILD 94.9:ään aseman yönäyttöön arkisin. Nessa työskentelee myös arki-iltaesityksessä 101.5 JAMZ:lle Phoenixissa, Arizonassa.

Lue myös: Cindy Adams (Journalisti) Nettovarallisuus, Puoliso, Ikä, Pituus, Paino, Bio, Wiki, Faktat

Hänen elämänsä seuraava suurin käänne oli San Franciscon Wild 94.4 -radioohjelmassa "Nessa's Night Show". Esitys osoittautui hänen uransa suurimmaksi läpimurroksi. Hänen julkkishaastattelunsa auttoivat häntä nousemaan tunnetuksi San Franciscon lähetysten lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, kuten YouTubessa. MTV tarjosi hänelle mahdollisuuden isännöidä suosittua TV-ohjelmaa "Girl CodeM". Vuonna 2015 Nessan ura kiihtyi, kun hän korvasi Angie Martinezin New Yorkin ikonisen Hot97:n ajoaikapaikalla, jolloin hänestä tuli "The Voice of New York". Nessan suosio kymmenkertaistui jockeyna yhdellä maailman suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista hip hop -asemista. Tällä hetkellä hän toimii myös The Nessa Show -ohjelman isäntänä Host 97:ssä, joka esitetään radioasemalla WQHT KMVQ. Menestyneen radiouransa lisäksi Nessa on isännöinyt myös televisio-ohjelmia, kuten "Ain't That America", "iHeartRadio Music Festival", "VH1 Big Morning Buzz", "Teen Mom Aftershow" ja "Real Talk".

Nessa Net Worth

Nessan nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria kuten vuonna 2020. Hänen tulonsa tulee televisio-ankkuroinnin, radio-ohjelmien ja erilaisten isännöintimuotojen kautta.

Lue myös: Rachel Nichols (toimittaja) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Ura, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Bio, vanhemmat ja varhainen elämä

Nessa syntyi Kaliforniassa 6. toukokuuta 1981. Hän kuuluu eri etniseen alkuperään. Hänen vanhempansa olivat egyptiläinen isä ja Lähi-idän äiti. Hän vietti suurimman osan ajastaan ​​Amerikan ja Lähi-idän välillä osittain isänsä työn ansiosta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi veljeä. Koulutukseltaan hän valmistui joukkoviestinnästä USC:stä, Berkeleystä, ollessaan 20-vuotias. Hän saavutti mainetta saatuaan työpaikan Wild 94.9:n kanssa. Lisäksi Diabilla on afrikkalainen ja Lähi-idän etninen tausta. Hän on egyptiläistä etnistä ja islamilaista uskontoa

Lue myös: Kelly Sasso (Journalisti) Wiki, Ikä, Nettovarallisuus, Elämäkerta, Puoliso, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Faktaa Nessa Diabista

  • Aiemmin hän isännöi myös useita MTV- ja MTV2-ohjelmia, ja tällä hetkellä Nessa isännöi New Yorkin suosituimman Hot 97:n drive time shift -ohjelmaa.
  • Muuten hän on myös lauluntekijä ja myös miksannut kappaleen nimeltä "Destiny Child song".
  • Nessa oli myös osallisena kiistana julkaistuaan twiitin NFL-tähdelle Ray Lewisille, joka oli äskettäin moittinut Colinia rasistista epäoikeudenmukaisuutta vastaan.
  • Nessa Diab yhdistettiin ensimmäisen kerran Colin Kaepernickiin vuonna 2015.
  • Nessa tarkastettiin myös hänen vasemmistolaisten viestiensä vuoksi sosiaalisessa mediassa, mukaan lukien Kuuban johtajaa Fidel Castroa ylistävä Instagram-postaus.
  • Nessa nousi ensin tunnetuksi artistien ja julkkisten haastatteluista San Francisco Bay Area Top 40 -kanavalla Wild 94.9 ja YouTubessa, mikä johti siihen, että MTV haki hänet "Girl Code" -ohjelmaan.
  • Hänen Instagram-biografiansa lukee: "HOT97 15-19 NYC RADION KANSALLISESTI SYNDIKOITETTU RADIO SHOW NESSAONAIR I TALK STOOP w NESSA ON NBC I MTV Host AfterShows + Reunions".

Lue myös: Hasan Piker (The Young Turks) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat ja paljon muuta

Uusimmat viestit