Jackson Wang Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä: 10 parasta faktaa hänestä

Jackson Wang on hongkongilainen räppäri, laulaja ja tanssija Etelä-Koreasta. Hän on suosittu eteläkorealaisen poikaryhmän Got7 jäsenenä JYP Entertainmentin alla. Tammikuussa 2014, yli kahden vuoden harjoittelun jälkeen, Wang debytoi Got7:n jäsenenä singlellä "Girls Girls Girls". Hän kiinnittää yleisön huomion esiintyessään korealaisessa tosi-tv:ssä, erityisesti Roommatessa. Hän toimii myös Manner-Kiinassa sooloartistina ja televisiojuontajana. Hän sijoittui 11. sijalle vuoden 2010 nuorten kesäolympialaisissa. Vuonna 2011 hän voitti ensimmäisen sijan Aasian nuorten ja kadettien miekkailumestaruuskilpailuissa. Hän osallistui useisiin kilpailuihin alkuaikoinaan. Läpäistyään musiikkikoe, hän muutti Souliin Etelä-Koreaan jatkaakseen uraa K-popissa.

Korealainen laulaja Wang syntyi 28. maaliskuuta 1994 Kowloon Tongissa, Brittiläisessä Hongkongissa. Hän varttui Sha Tinin alueella, New Territoriesissa. Hänen isänsä Wang Ruiji on entinen Kiinan miekkailujoukkueen jäsen ja Aasian kisojen kultamitalisti. Hänen äitinsä Sophia Chow on entinen akrobatiavoimistelija Shanghaista. Hänen äitinsä isoisänsä Zhou Yongchang oli Manner-Kiinan ultraäänidiagnostiikan pioneeri.

Jackson Wangin ikä

Kuinka vanha on Jackson Wang? Hän on 26-vuotias. Hänen syntymäpäivänsä on 28. maaliskuuta 1994. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Lisäksi hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Jackson Wang Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jackson Wang? Hän seisoo 1,74 metrin tai 5 jalkaa 7 korkealla. Hän painaa noin 57 kg tai 127 lb. Hänen ruumiinmitat ovat 44-33-36 tuumaa. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Jackson Wang Wiki

Oikea nimiJackson Wang
Ikä26-vuotias
Korkeus1,74 m (5 jalkaa 7 tuumaa)
Paino127 lb (57 kg)
TyttöystäväYksittäinen
Kansallisuuskorea-kiina
EtnisyysSekoitettu
SyntymäpaikkaHong Kong, Kiina
Kengännumero10 (USA)
NettovarallisuusNoin $10 m

Top 10 faktaa Jackson Wangista

  1. Hänen isänsä Wang Ruiji on entinen Kiinan miekkailujoukkueen jäsen ja Aasian kisojen kultamitalisti.
  2. Hänen äitinsä Sophia Chow on entinen akrobatiavoimistelija Shanghaista.
  3. Hänen äitinsä isoisänsä Zhou Yongchang oli Manner-Kiinan ultraäänidiagnostiikan pioneeri.
  4. Hän osallistui American International Schooliin Hongkongiin.
  5. Vuonna 2014 Wang liittyi ensimmäiseen varieteeensa, SBS' Roommate, jäsenenä sen toisella tuotantokaudella.
  6. Hän puhuu erittäin sujuvasti mandariinia, kantonilaista, shanghailaista, englantia ja koreaa.
  7. Hän esitteli itsensä seuraavasti: ”Tavoitteenani on vain laittaa nimeni esille, jotta kaikki voivat tuntea minut. Haluan… kertoa ihmisille, että myös kiinalaiset lapset tekevät hyvää musiikkia.”
  8. 23. maaliskuuta 2019 Wang piti syntymäpäiväjuhlan nimeltä "328 Journey Festival" Pekingin olympialaisten urheilukeskuksessa. 5000 lippua myytiin loppuun 98 sekunnissa.
  9. Jotkut hänen merkittävistä ohjelmistaan, joissa hän esiintyi, kuten Star King, Law of the Jungle, Happy Together, Radio Star, Problematic Men, Our Neighborhood Arts and Physical Education, Saturday Night Live Korea, Look At Myself ja muut.
  10. Hänellä on valtava fani, joka seuraa sosiaalisen median alustoillaan, ja hänellä on miljoonia seuraajia Instagramissa.

Lue myös: J-Hope (Laulaja) Bio, Wiki, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ikä, Pituus, Paino, Varhaiselämä, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found