Bill Maher (koomikko) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, lapset: 5 faktaa hänestä

Kuka on Bill Maher? Hän on amerikkalainen koomikko, poliittinen kommentaattori ja televisiojuontaja. Hänet tunnetaan HBO:n poliittisesta keskusteluohjelmasta Real Time with Bill Maher ja vastaavasta myöhäisillan ohjelmasta nimeltä Politically Incorrect (1993–2002), alun perin Comedy Centralilla ja myöhemmin ABC:llä. Lisäksi hän kirjoitti ja näytteli vuoden 2008 elokuvassa Religulous.

Bill Maher Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Bill Maher on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,73 metrin tai 173 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Bill Maher Ikä

Kuinka vanha on Bill Maher? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. tammikuuta 1956. Tällä hetkellä hän on 64-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi New York Cityssä, NY. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Bill MaherWiki/Bio
Oikea nimiWilliam Maher
NimimerkkiBill Maher
Kuuluisa AsKoomikko, poliittinen kommentaattori ja televisiojuontaja
Ikä64-vuotias
Syntymäpäivä20. tammikuuta 1956
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Runkotilastotnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
Tyttöystävä1. Coco Johnsen

2. Karrine Steffans

puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Bill Maher Net Worth

Kuinka paljon Bill Maherin nettovarallisuus on? Hän esiintyi ensimmäisen kerran Carson and Lettermanissa vuonna 1982. Hän isännöi Politically Incorrectia vuosina 1993-2002. Vastauksena Donald Trumpin rooliin "birtherismi"-liikkeessä, joka yritti väittää, ettei Barack Obama ollut Yhdysvaltain kansalainen, Maher tarjosi leikkimielisesti Trumpille 5 miljoonaa dollaria oman syntymätodistuksen esittämiseksi todistaakseen, että silloisen liikemiehen isä ei ollut t orangutan. Trump esitti syntymätodistuksensa ja yritti sitten haastaa Maherin oikeuteen 5 miljoonan dollarin summasta. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Katso tämä postaus Instagramissa

Kaikkien turvallisuuden vuoksi COVID-19:n vuoksi minun Atlantic Cityn, Betlehemin ja Orlandon esitykseni lykätään seuraavasti. Odota lippujasi, sillä niitä kunnioitetaan uudelleen sovituilla päivämäärillä, tai ota yhteyttä ostopisteeseen, jos sinulla on muita tiedusteluja. 4.10. Atlantic City, NJ – siirretty 2.8.11 Bethlehem, PA – siirretty (uudelleen ajoitettu päivämäärä TBD) 25.4. Orlando, FL – siirretty (uudelleen ajoitettu päivämäärä TBD) Olen erittäin pahoillani tästä vaivasta.

Bill Maherin (@billmaher) jakama viesti 2. huhtikuuta 2020 klo 12.28 PDT

Bill Maher vaimo ja lapset

Kuka on Bill Maherin vaimo? Hän ei ole koskaan naimisissa. Mitä tulee avioliittoon, Maher lainataan verkkosivuillaan sanoneen: "Olen viimeinen kaverini, joka ei ole koskaan mennyt naimisiin, ja heidän vaimonsa - he eivät halua heidän leikkivän kanssani. Olen kuin paennut orja – tuon uutisia vapaudesta." Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan vuonna 2003 hän alkoi seurustella entisen Playboy Cyber ​​Girl Coco Johnsenin kanssa. Myöhemmin, vuonna 2005, Maher alkoi seurustella Karrine Steffansin kanssa.

5 faktaa Bill Maherista

  1. Maher on arvostellut 9/11 salaliittoteorioita.
  2. High Times sai hänet kunniaksi "Top Pot Comic vuonna 2006" ja Real Time voitti Stony-palkinnon vuonna 2006 "Best Cable News Show" -ohjelmasta.
  3. Hän on myös kuvaillut itseään libertaarina ja myös "edistyksellisenä, järkevänä ihmisenä".
  4. Vuonna 2016 hän ja hänen ystävänsä Michael Moore ilmoittivat YouTubessa, että he aikovat tehdä elokuvan nimeltä The Kings of Ateism.
  5. Maher oli vuoden 2002 PEN/Newman's Own First Adward -palkinnon tuomaristossa.

Tiivistettynä

Vuonna 2005 Maher sijoittui sijalle 38 Comedy Centralin kaikkien aikojen 100 suurimman stand-up-koomion joukossa. Maher totesi blogikirjoituksessaan, Larry Kingin haastattelussa ja "New Rules" -segmentissä Real Time -segmentissä Bill Maherin kanssa, että hän kyseenalaistaa Stan Leen perinnön, että sarjakuvat eivät ole kirjallisuutta ja että sarjakuvakirjojen aikuiset fanit "täytyy kasvaa aikuiseksi".

Lue myös: Penny Pritzker (poliitikko) Nettovarallisuus, Aviomies, Bio, Wiki, Lapset, Ikä, Ura, Pituus, Paino, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found