Ron Fisico (Trish Stratus Aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Ron Fisico? Hänet tunnetaan WWE-painija Trish Stratuksen aviomiehenä. Hänen oikea nimensä on Patricia Anne Stratigeas. Stratigeas meni naimisiin lukion rakkaansa ja neljätoistavuotiaan poikaystävänsä Ron Fisicon kanssa 30. syyskuuta 2006. Kuuntele bioa ja tutustu Ron Fisicon eli Trish Stratusin aviomiehen Wikiin, elämäkertaan, ikä, pituus, paino, vaimo, lapset, nettovarallisuus. ja paljon muuta faktaa hänestä.

Ron Fisicon ikä

Kuinka vanha on Ron Fisico? Hänen syntymäpäivänsä on joulukuussa 1975. Tällä hetkellä hän on 46-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Kanadassa. Hänellä on Kanadan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Ron Fisico Pituus ja paino

Kuinka pitkä Ron Fisico on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 tuuman korkeudella tai muuten 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Ron FisicoWiki/Bio
Oikea nimiRon Fisico
NimimerkkiRon
Kuuluisa AsTrish Stratuksen aviomies
Ikä46-vuotias
Syntymäpäiväjoulukuuta, 1975
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero9 (USA)
VaimoTrish Stratus
Lapset2
Nettovarallisuusnoin 1,6 miljoonaa dollaria (USD)

Ron Fisico vaimo ja lapset

Kuka on Ron Fisicon vaimo? Hän on naimisissa kouluaikaisen tyttöystävänsä Trish Stratuksen kanssa. Pari solmittiin 30.9.2006.

Useita kuuluisia WWE-diivoja oli läsnä häissä, ja hänen morsiuspukunsa oli esillä Today's Bride -lehden kannessa. Pian häiden jälkeen Stratus sai kutsun olla osa Armed & Famous -ohjelmaa, joten hän kuvasi ohjelman häämatkansa sijaan.

Pariskuntaa on myös siunattu kahdella lapsella, pojalla (s. 2013) ja tyttärellä (s. 2017). Lisäksi painijatoveri Amy “Lita” Dumas on hänen poikansa kummiäiti.

Ron Fisicon nettoarvo

Mikä on Ron Fisicon nettovarallisuus? Hän on kehonrakentaja. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen vaimonsa on tällä hetkellä joogaohjaaja. Tällä hetkellä hänen nettovarallisuutensa on noin 1,6 miljoonaa (USD).

Faktaa Ron Fisicosta

  1. Vuonna 2008 Stratus avasi joogastudion nimeltä Stratusphere Toronton esikaupunkialueella Ontariossa.
  2. Stratus voitti Vuoden liikenaisen palkinnon.
  3. Aloitettuaan uransa kuntomallina Stratigeas aloitti työskentelyn World Wrestling Federationissa.
  4. Hänet tunnetaan WWE-painija Trish Stratuksen aviomiehenä.
  5. Valmistuttuaan valmistumisestaan ​​Ron aloitti uransa kehonrakentajana.

Lue myös: Ashton Wilson (Russell Wilsonin entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit