Sofia Pablo (TV-näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Sofia Pablo? Hän on yhdysvaltalainen TV-näyttelijä, ja häntä mainostettiin näyttelijänä Nicolen roolissa Filippiinien draamassa Oh, My Mama! Hän seurasi vuonna 2017 Lalaa näyttelemällä Destined to Be Yours -elokuvassa. Hän esiintyi myös Sherlock Jr:ssä Caray nunezina. Viritä elämäkertaan ja tutustu Sofia Pablon Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Sofia Pablo Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Sofia Pablo? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Sofia Pablo Ikä

Kuinka vanha on Sofia Pablo? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. huhtikuuta 2006. Tällä hetkellä hän on 14-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Filippiineillä.

Sofia PabloWiki/Bio
Oikea nimiSofia Beatrice Hijazi Pablo
NimimerkkiSofia Pablo
Kuuluisa AsInstagram-tähti, sosiaalisen median tähti
Ikä14 vuotta vanha
Syntymäpäivä10. huhtikuuta 2006
SyntymäpaikkaFilippiinit
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 300 000 dollaria (USD)

Sofia Pablo poikaystävä

Kuka on Sofia Pablon poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Sofia Pablo Ura ja nettoarvo

Mikä on Sofia Pablon nettovarallisuus? Hän jakoi muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa. Hänet tunnetaan myös vloggaajana ja kuuluisa verkkopersoona. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria.

Sofia Pablo Instagram

Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään muulla kuin TikTokilla. Hänellä on yli 1,4 miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään syyskuussa 2020.

Katso tämä postaus Instagramissa

Hei rakkaita! Arvaa mitä? 🤍 On kansainvälinen kuukautishygieniaviikko! 💙 Kaikille nuorille tytöille jatka #KeepMovingTogether -toimintaa myös karanteenin aikana! 🤍 En anna minkään estää minua treenaamasta, en edes kuukautisteni! #KeepMovingTogether on tärkeää tällä hetkellä, koska olemme kaikki karanteenissa 💙 ja voimme tehdä tämän valmistautumalla oikeilla perusedellytyksillä 🤍 siksi tänä tulevana kuukautishygieniapäivänä 28.5. saat jopa 28% alennuksen valikoiduissa Modes-tuotteissa Shopeessa! 💙 • Osta osoitteessa //tinyurl.com/ModessXSofia 🤍 • #ModessKeepMovingTogether 💙

Sofia Pablo (@sofiapablo) jakama viesti 25. toukokuuta 2020 klo 2.55 PDT

Faktaa Sofia Pablosta

  1. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa.
  2. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.
  3. Hän teki näyttelijädebyyttinsä 25 pilottina elokuvassa Koska olet
  4. Vuonna 2019 Sofia esiintyi elokuvissa TODA One I Love ja Prima Donnas (2019).
  5. Hänen koko nimensä on Sofia Beatrice Hijazi Pablo.

Lue myös: Devin Brugman (Instagram-malli) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit