Desiree Schlotz (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Desiree Schlotz, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin mallityössä sekä sosiaalisen median maailmassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Desiree Schlotz tekee vaikutuksen maailmaan mallikuvillaan. Hän on nouseva malli, joka on suosittu esiintyessään Volo Magazinesin ja Sixty6 Magazinesin kansissa. Tämän lisäksi hän on työskennellyt useiden tunnettujen nimien kanssa, mukaan lukien FashionNova, OhPolly ja Gregorio. Viritä elämäkertaan ja tutustu Desiree Schlotzin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Desiree Schlotzin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Desiree Schlotz on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Desiree Schlotzin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Desiree Schlotzin ikä

Kuinka vanha on Desiree Schlotz? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. heinäkuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Larissa Schot (malli) Ikä, Pituus, Paino, Bio, Poikaystävä, Asiat, Wiki, Vartalon mitat, Faktat

Desiree Schlotz Wiki

Desiree SchlotzWiki/Bio
Oikea nimiDesiree Schlotz
NimimerkkiDesiree
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä18. heinäkuuta 1997
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 100 000 dollaria (USD)

Desiree Schlotzin poikaystävä

Kuka on Desiree Schlotzin poikaystävä? Kuuma ja upea malli Desiree Schlotz on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Tabria Majors (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Desiree Schlotzin nettoarvo

Mikä on Desiree Schlotzin nettovarallisuus? Hyvin nuorena Desiree Schlotz tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 100 000 dollaria (USD).

Desiree Schlotzin tosiasiat

  1. Desiree Schlotzilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Kate Upton (malli) Bio, Puoliso, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found