Yessica Kumala (Josh Hollowayn vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Yessica Kumala on Josh Hollowayn julkkispuoliso. Hän on amerikkalainen näyttelijä, malli ja tuottaja, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​James Fordina. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Yessica Kumalan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Yessica Kumala Pituus, Paino & Mitat

Kuinka pitkä on Yessica Kumala? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset. Kuinka pitkä on Yessica Kumala? Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-37 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Yessica Kumala Ikä

Kuinka vanha on Yessica Kumala? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. syyskuuta 1977. Hän on 42-vuotias. Hänellä on Kiinan ja maailman kansalaisuus ja hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Kiinassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Verena King (Bruce Boxleitnerin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Yessica Kumala Wiki

Yessica KumalaWiki/Bio
Oikea nimiYessica Kumala
NimimerkkiYessica
Kuuluisa AsJosh Hollowayn vaimo
Ikä42-vuotias
Syntymäpäivä2. syyskuuta 1977
SyntymäpaikkaKiina
SyntymämerkkiNeitsyt
KansallisuusKiinalainen-maailma
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
Lapset2
Aviomies/puolisoJosh Holloway
Nettovarallisuusnoin 23 miljoonaa dollaria (USD)

Yessica Kumala aviomies

Kuka on Yessica Kumalan aviomies? Hän on naimisissa kuuluisan näyttelijän, mallin ja tuottajan kanssa, joka on amerikkalainen Josh Holloway. Pariskunta seurusteli myös viisi vuotta ennen naimisiinmenoa. Pariskunta meni naimisiin 1. lokakuuta 2004. Pariskunta on myös siunattu lapsilla. Heillä on kaksi lasta nimeltä Lee Holloway ja Java Kumala Holloway.

Lue myös: Mariette Detotto (Walter Marcadon vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Yessica Kumalan nettoarvo

Mikä on Yessica Kumalan nettovarallisuus? Liiketoiminta on hänen ensisijainen tulonlähde. Lisäksi hänen miehensä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yhteensä yli 23 miljoonaa dollaria (USD).

Yessica Kumalan tosiasiat

  1. Yessica Kumalan aviomies Holloway syntyi San Josessa, Kaliforniassa, toisena neljästä sairaanhoitajaäidin ja maanmittausisän pojasta.
  2. Yessica ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  3. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. Hänellä on myös innokas lemmikkiystävä.
  5. Hän on hyvin lähellä miestään ja lapsiaan.

Lue myös: Rouba Saadeh (Michele Morronen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found