Verena King (Bruce Boxleitnerin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Verena King on Verena King Public Relationsin ja King Social, LLC:n perustaja ja puheenjohtaja. Muuten hänet tunnetaan paremmin kuuluisan amerikkalaisen näyttelijän ja tieteiskirjailijan Bruce Boxleitnerin vaimona. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Verena Kingin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Verena King Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Verena King? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-30-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Verena King Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Verena King? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on yli nelikymppinen. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Anthony Ian Keasler (Shannon Leen aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Verena kuningasWiki/Bio
Oikea nimiVerena King-Boxleitner
NimimerkkiVerena kuningas
Kuuluisa As1. Yrittäjä

2. Bruce Boxleitnerin vaimo

Ikä45-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-30-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5.3 (USA)
LapsetNA
puolisoBruce Boxleitner
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Verena kuningas aviomies

Kuka on Verena Kingin aviomies? Hän on naimisissa Bruce Boxleitnerin kanssa. Hän on amerikkalainen näyttelijä, tieteis- ja jännityskirjailija. Lisäksi Boxleitnerin ensimmäinen avioliitto oli amerikkalainen näyttelijä Kathryn Holcomb ja sitten toinen avioliitto amerikkalaisen näyttelijä Melissa Gilbertin kanssa.

Verena King Net Worth

Mikä on Verena Kingin nettovarallisuus? Hän aloitti mediauransa radiossa opiskellessaan lakia UNLV:ssä ja työskenteli Clear Channel Radiossa yli 7 vuotta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Lucinda Southworth (Larry Pagen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Verena Kingin ura

Verena King on Verena King PR:n perustaja ja toimitusjohtaja. King on kotoisin San Fernandon laaksosta aurinkoisesta Kaliforniasta ja muutti Las Vegasiin Nevadaan vuonna 1995. Kingillä on ollut ilo työskennellä sellaisten kykyjen kanssa kuin Peter Max, Dita Von Teese, Robert Davi, Frederic Lumiere ja Rick Faugno. Lisäksi Boxleitner on arvostettu kahden länsimaisen tieteisromaanin, Frontier Earth (1999) ja Searcher (2001), kirjoittajana.

Verena King Faktat

  1. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  2. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  3. Kaikissa kuvissaan hän näyttää upealta.
  4. King on työskennellyt korkean profiilin julkkisten ja viihdyttäjien kanssa ja edistänyt niitä paikallisella ja kansallisella tasolla.
  5. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  6. Hänen Twitterissä lukee "Verena King-Boxleitner. Tiedottaja. Wanderluster. Sertifioitu merimies. Puutarhanhoidon noviisi. Vanha sielu. #HealthComesFirst #Pilates #TaiChi #Liberty #HaveCourage #BeKind".

Lue myös: Erika Treffit (Chris Webberin puoliso) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found