Andrew Aronow (Alaia Baldwin Aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Andrew Aronow on Pocket Ace Productions, LLC:n perustaja, nykyinen presidentti ja vastaava tuottaja. Hän tuotti myös dokumentin vuonna 2014. Hän perusti live-viihdeyhtiön Tarzanassa, Kaliforniassa (vaikka hänen LinkedIn-profiilinsa mukaan se on New Yorkissa) vuonna 2013. Hänet tunnetaan paremmin Alaia Baldwinin aviomiehenä. Alaia on suositun amerikkalaisen näyttelijän Stephen Baldwinin ja hänen vaimonsa Kennya Baldwinin tytär. Andrew ja Alaia menivät naimisiin vuonna 2017. Viritä elämäkertaan ja tutustu Andrew Aronowin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, lapsiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Andrew Aronow Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Andrew Aronow? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Andrew Aronow ikä

Kuinka vanha on Andrew Aronow? Hänen syntymäaikansa ei ole tiedossa. Tällä hetkellä hän on 40-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Rosmah Mansor (Najib Razakin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Andrew Aronow Wiki

Andrew AronowWiki/Bio
Oikea nimiAndrew Aronow
NimimerkkiAndrew
Kuuluisa As1. Pocket Acen perustaja

Productions, LLC

2. Alaia Baldwinin aviomies

Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
Lapset1
Vaimo/puolisoAlaia Baldwin
Nettovarallisuusnoin 100 miljoonaa dollaria (USD)

Andrew Aronow vaimo

Kuka on Andrew Aronowin vaimo? Hän on naimisissa Alaia Baldwinin kanssa. Hän on muodin ystävä ja malli. Alaia meni naimisiin Aronowin kanssa syyskuussa 2017 New Yorkissa. Hailey oli ulkona pidetyssä hääseremoniassa kunnianeito, kun taas hänen serkkunsa Ireland Baldwin oli yksi morsiusneidoista. Lisäksi Alaia Baldwin synnytti 17. elokuuta 2020 hänen ja miehensä Andrew Aronowin esikoisen, tytön.

Lue myös: Sophie Grégoire-Trudeau (Justin Trudeaun vaimo) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Andrew Aronow Net Worth

Mikä on Andrew Aronowin nettovarallisuus? Hän tuotti dokumenttielokuvan vuonna 2014 nimeltä "Fandom". Hän oli tuotantoassistentti joissakin TV-dokumenttien "Iconoclasts" jaksoissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 100 miljoonaa dollaria (USD).

Andrew Aronowin tosiasiat

  1. Andrew Aronow on valmistunut valtiotieteistä ja hallinnosta Wayne State Universityn kandidaattiohjelmasta.
  2. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Andrew'n yritys järjestää myös useita viihdetapahtumia eri puolilla maata sekä rajan yli Kanadaan.
  4. Hän on hyvin lähellä vaimoaan ja lapsiaan.
  5. Hänen tyttärensä Iris syntyi 17.8.2020.

Lue myös: Kari Karte (Sammy Hagarin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found