Nuori MA (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Young MA oikea nimi on Katorah Marrero, joka on amerikkalainen räppäri ja yrittäjä. Hän nousi kuuluisuuteen julkaissut nelinkertaisen platinahittinsä "Ooouuu". Single rikkoo Billboard Hot 100 -listan top 20:n, ja sillä on yli 300 miljoonaa YouTube-katselukertaa musiikkivideolla. Tämän lisäksi hän oli myös ehdolla BET:n ja MTV:n vuoden taiteilijaksi ja Vuoden naiship-hop-artistiksi. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Young MA:n iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, urasta, nettovarallisuudesta ja monista muista seikoista.

Nuori MA Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Young MA on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 tuuman korkeudella tai muuten 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-27-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 B. Hänellä on mustat hiukset ja silmät. Hän on myös tatuointien ystävä.

Nuori MAWiki/Bio
Oikea nimiKatorah Marrero
NimimerkkiNuori MA
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä3. huhtikuuta 1992
SyntymäpaikkaNew York City, Yhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Seksuaalisuuslesbo
Korkeus5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Paino55 kg (121 lbs)
Runkotilastot36-27-37 tuumaa.
Rintaliivikupin koko34 B
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria

Nuori MA Bio, Ikä & Perhe

Kuinka vanha Young MA on? Hän syntyi 3. huhtikuuta 1992 Brooklynissa, New Yorkissa. Tällä hetkellä hän on 28-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen äitinsä on jamaikalainen ja isä puertoricolainen. Hän on hyvin lähellä äitiään ja isäänsä, jotka pyrkivät ja tukevat häntä paljon. Hän valmistui Sheepshead Bay High Schoolista vuonna 2010.

Nuori MA Seksuaalisuus

Hän on erittäin avoin seksuaalisesta suuntautumisestaan. Hän on lesbo. Hän kertoi pitäneensä tytöistä ensimmäisestä luokasta lähtien. Hän sanoi: "Ei, olen nuori M.A. . . . Emme tee mitään etikettejä. En vain seurustelisi miehen kanssa. Ei, veli, en pidä siitä."

Nuori MA-poikaystävä

Kuka on Young MA:n nykyinen poikaystävä? Hän ei ole antanut oivalluksia romanttisesta elämästään. Hän on sinkku ja nauttii elämästään täysillä. Hän on erittäin keskittynyt uraansa.

Lue myös: Nicki Minajin elämäkerta, ikä, pituus, paino: 10 parasta faktaa lapsistaan ​​ja aviomiehestään

Nuori MA-ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Young MA:n nettovarallisuus on? Hän alkoi esiintyä aikakauslehtien kansissa. Hän on esiintynyt Google Pixel 2:n, Beats By Dren ja Pandoran maailmanlaajuisissa mainoskampanjoissa. Hän on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa ja esiintynyt yhdessä Alicia Keysin kanssa The Tonight Showssa, pääosassa Jimmy Fallon. Vuonna 2018 Young M.A esiteltiin Forbes 30 Under 30 -lehdessä, samana vuonna, kun hän perusti äitinsä kanssa KWEENZ-säätiön. Nuori M.A on myös saanut julistuksen New York Citystä. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria. Laulu on hänen ensisijainen tulonlähde.

Faktaa Young MA:sta

  • Hän esiintyy säännöllisesti HBO:n Vice News Tonight -ohjelman lopussa.
  • Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
  • Nuori M.A kasvoi läheiseksi veljeensä Kenneth Ramosiin ja hänen äitiinsä.
  • 10-vuotiaana Young M.A alkoi kirjoittaa riimejä koulukirjoihin.
  • Hänen äitinsä rohkaisi häntä ja osti karaokekoneen, jonka M.A perustaisi väliaikaiseksi studioksi kaapissaan.
  • Hän on eläinten ystävä.

Lue myös: Lil Peep (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tatuointi, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found